dinsdag 21 april 2015

Mbo developer

Mbo developer

Heb jij een passie voor softwareontwikkeling en heb jij onlangs je opleiding afgerond op mbo 4- niveau in een IT studierichting? Ben jij op zoek naar een baan . Kies voor de erkende MBO 4-opleiding Applicatie- en mediaontwikkelaar. De opleiding tot applicatie- en mediaontwikkelaar in inclusief lesmateriaal. Een software developer bouwt applicaties.


Je kunt er iets mee uitvoeren. Droom je ervan om educatieve of ontspannende games te ontwikkelen? Meld je aan bij de mbo niveau opleiding Gamedeveloper (BOL) bij MBO Utrecht!


Als gamedeveloper werk je bij een bedrijf dat complete games of gameonderdelen ontwikkelt voor de entertainment of de simulatie markt. Heb je je mbo 4-diploma op zak en wil je verder studeren? Elke opleiding in het mbo biedt een aantal keuzedelen waarmee je je kennis en.


Mbo developer

HMS is een ambitieuze MKB onderneming die zowel met. De ontwikkelingen in de game-industrie gaan razendsnel. Games en game-onderdelen worden steeds meer gebruikt voor andere . Wij zijn op zoek naar een gedreven PHP webdeveloper uit de omgeving Leiden, die klaar is om ons . Op zoek naar een mbo opleiding Front-End Developer niveau in Dordrecht of Gorinchem?


Doorleren na je studie. Met een mbo -diploma niveau kun je doorstromen naar een hbo-opleiding of een Associate Degree. Bekijk dan onze opleidingsinformatie!


Afgeronde MBO of HBO-opleiding (bij voorkeur Informatica). Front End Developer Mbo vacatures. Technova College Ede, school voor MBO opleidingen en onderdeel van ROC.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts