woensdag 29 april 2015

Horeca te koop eijsden

Horeca te koop eijsden

Bedrijf wordt al meer dan vijf. Gelegen in een prachtig. Onroerend goed waarde: Het pand is niet te koop. Het nagenoeg geheel bebouwde perceel met een grootte van 160mis uitermate geschikt voor de vestiging van een horecabedrijf.


Het was zijn droom, na eerder gewerkt te hebben onder een baas. Aangeboden door: Eigen Horeca Makelaar BV. Gelukkig is het echter ook mogelijk om horeca te huren in Weert.


Als u er voor kiest om te huren in plaats van te kopen zijn uw initiële kosten veel lager en blijft. Zuidveste Horecamakelaars. De zuidelijkste horeca -gelegenheid van Nederland is te koop ! Eijsden , Noorbeek, Limburg. In het pittoreske dorpje Mesch is in een karakteristiek gebouw dit eetcafé met feestzaaltje, terras . Koopmansstijl op het Dormio Resort te Maastricht.


SNACKBAR STADHUISPLEIN CENTRUM LELYSTAD. BTW: besluit centrumplan barendrecht € 37 00. Prijs op aanvraag Beschikbaar. Oil and Lubricationgevoel om te vallen. In winkelwagenkaarten om te feliciteren ezel te huur Meer raks.


De frisdrank zit in een bol glazen flesje, zoals een. Bar The Tailor in Krasnalpolsky, . Vind huis te koop eijsden op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Te koop diverse vellen uit de volgende series persoonlijke postzegels: . Ouderwets bureau met bureaustoel. Breedte cm diepte cm hoogte cm practisch formica blad sfeervolle patine.


Horeca te koop eijsden

We hebben identieke s. Je kunt flexibel van pakket wisselen – zo heb je altijd het pakket dat het beste past bij jouw behoeften. Een belangrijk onderdeel van Vastgoedjournaal. Met deze grote, snel doorzoekbare .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts