dinsdag 20 augustus 2019

Workshop kleien

Workshop kleien

Een Raku dag, compleet met een uitgebreide lunch . We bieden ook initiaties, lessenreeksen en workshops aan gegeven door . Een heerlijk creatief atelier onder leiding van een ervaren pottenbakker. We experimenteren we met klei. Workshops Kleien en boetseren voor kinderen op maat. Leren potten draaien op elektrische draaischijf, of opbouwen in klei.


Het maakt niet uit of je. Individuele workshop : euro ( klei inbegrepen). Cursus keramiek handvormen. Maandagavond van 19:tot 21:uur (uur). Maak je eigen vaas, kom, schaal, object of beeld!


Ben je op zoek naar een workshop boetseren? Met professionele begeleiding! Reeds verschillende jaren heb ik een eigen klei -atelier waar ik mijn eigen keramiek maak en workshops geef voor kinderen en volwassenen . Een workshop keramiek of kleien volgen? Ik geef verschillende workshops voor volwassenen en kinderen op onze boerderij in Ouderkerk aan . In Keramiekatelier Dekselse Klei in Groningen kunt u terecht voor opdrachten, cursussen en workshops.


Hele dag of dagdeel door keramiste Heleen van Ulden, hvuceramicart. In keramiekatelier Klei met Kleur in het Drentse Meppen maken we beelden, objecten en gebruiksvoorwerpen en er kunnen workshops en cursussen gevolgd. Zowel jong als oud kan hier aan de slag om de basisbeginselen van . WORKSHOPS VRIJ ATELIER KERAMIEK SABINE BLOG CONTACT. In deze ruimte geven we ook cursussen en workshops voor kleine groepen. Rozenhof 2 waar ook de grotere workshops plaatsvinden worden gegeven.


De 2-delige workshop kleien en raku-stoken. Dit is een workshop waarin je in uur zelf een werkstuk maakt. Kleywerk kinderfeestje, workshop en cursus. Prijs lessen: € 17- incl. BTW, exclusief klei en.


Workshop kleien

Maanpot Keramiek maakt handgemaakt servies in keramiek voor horecazaken en particulieren. Wil je hetzelf ook leren, kom dan naar onze workshops. Keramisch Atelier De Klaterpeppels biedt veelzijdige mogelijkheden op het gebied van klei en keramiek.


Zo is het mogelijk om een cursus . Ga tijdens deze workshop aan de slag met het boetseren van elkaars hoof eigen fantasie creatie of boetseer gezamenlijk een mooi kunstwerk. Een pagina voor de leuste workshops van Friesland en voor open tuin bezoeken in Friesland. In de eerste les maakt u een werkstuk van witbakkende klei. In het noorden van Frankrijk, de Champagne Ardenne, bevindt zich pottenbakkerij La Prairie.


Hier worden keramiek workshops gegeven voor zowel beginners . Bij Atelier PEPA LES in Noordhorn kun je terecht voor keramiek workshops , kinderfeestjes en je kunt vrij werken met klei. Ook voor kunstlessen, kunstprojecten . Tijdens deze workshop komen de basistechnieken en het werken met klei aan bod. Op deze dag gaat men stapsgewijs werken en boetseren aan elkaars portret . Creatieve sessie met klei op locatie met als resultaat een kunstwerk.


Naast de seizoensgebonden workshops , geven we ook groepsworkshops met. U bent een dag bezig met glazuren, keramiek kleien , snel schilderen of raku . Beleef met elkaar een leuke, creatieve dag en ga naar huis met een mooi beeld en een glimlach op het gezicht!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts