dinsdag 20 augustus 2019

Horeca te huur vlaams brabant

HORECAzoekertjes Bloeiende horecazaak over te nemen in Bornem, gelegen tussen Brussel, Antwerpen en Gent , vlakbij verbindingsweg, . Eethuis te koop in Enkhuizen. Hier vind je alle handelspanden van de groep Duvel Moortgat die te huur of te koop zijn. Restaurant Westerse keuken over te nemen in regio Mechelen Antwerpen . De bestemming van deze panden is hoofdzakelijk . Te huur aangeboden: Geheel nieuwe multifunctionele horecaexploitatie.

Het bedrijf beschikt ook over verschillende zalen. Gent - Het Grand Café aan de Kouter is over te nemen. Dat blijkt uit de affiche die sinds donderdag uithangt. Het café heropende in december . Hotels en Bed and Breakfast logies te koop en te huur in België, vastgoed website voor. Bruggeman Bedrijfsmakelaardij heeft diverse interessante horeca ,. Zeeland - Sas van Gent.


Handelszaken over te nemen.

Met woning ☑️slaapkamers kan ook. Over te nemen : taverne met feestzaal en kleine woonst. BB op TOPLOCATIE te Gent. In een mooi gebouw met standingvolle gerenoveerde gevel in de buurt van de . De brouwerij heeft een aantal prachtige panden te huur. Goed draaiende broodjeszaak over te nemen met vast cliënteel.


Cafe over te nemen Gent. Op deze pagina ontdek je alle over te nemen horecazaken die wij momenteel in portefeuille hebben. Wij zoeken ook regelmatig zelfstandige uitbaters.


Geen van de vier kinderen neemt de zaak over. Veertig jaar geleden kwam hij naar Gent om er zijn zaak te openen. En ook Gent moet opnieuw afscheid nemen van een icoon. Ben jij die gemotiveerde horeca -uitbater naar waar we op zoek zijn? Gelegen in historisch Gent , vlakbij Gravensteen: Pittoresk restaurantje met zitplaatsen op het gelijkvloers en 1ste.


Op zoek naar een over te nemen bedrijf in de Horeca sector? Dit pand is overgelaten. Zéér goed draaiend frietkot op een plein langs drukke steenweg over te nemen.

Leuven: Horeca -materiaal te koop oa, Diamond frigotoog 3-deurs, Diamond gekoelde werkbank . Onderstaande panden zijn allemaal horecazaken die te huur of over te nemen zijn. Voor meer info hierover: contacteer de persoon die verantwoordelijk is voor. Horecazaak op de Markt te Gistel, momenteel uitgebaat als tapas- en sfeercafé E-Voila.


Grensverleggend Ondernemen? Top locatie Roeselare horeca zaak over te nemen. Galgenhuis, cafe, Gent , Galgenhuisje. Deze volledige brasserie.


Misdadigers werden te kijk gezet en het publiek kreeg de mogelijkheid hen te. Wij nemen contact met u op! HORECA VLAANDEREN beschikt over een uitgebreid gamma aan diensten en financiële voordelen.


Klik hier om, in detail, de LEDENVOORDELEN te bekijken. Je moet tegenwoordig geen ober meer wenken om een bestelling op te nemen. Functieomschrijving:Vacature horeca bij Mousse-TacheVoor een nieuw concept zijn we op zoek naar gemotiveerde mensen die ons team . Bedrijven over te nemen in diverse sectoren.


Opbrengsteigendom bestaande uit handelsgelijkvloers en studentenkamers te Gent. Locator: beschikbare panden voor horeca , handel en bedrijven. Een dik jaar nadat zakenman Dirk Meulenijzer café Igor aan de Grote Huidevettershoek overnam, staat de zaak alweer over te nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts