dinsdag 13 augustus 2019

Master gedragswetenschappen amsterdam

Master gedragswetenschappen amsterdam

Afgestudeerde Masters of Arts in de journalistiek beschikken over de volgende. Je kunt kiezen voor een artikelenreeks onderzoeksjournalistiek onder leiding . Televisie ongeschikt voor onderzoeksjournalistiek. Gabi Schaap) ”Een verhaal is pas een goed verhaal als er mensen, als er emoties in zitten”. Dit veranderde toen ik anderhalf jaar geleden begon aan de master. NRC Handelsblad en een groot onderzoeksjournalistiek -project voor . Wanneer wordt een onderzoeksjournalist een activist?


Master gedragswetenschappen amsterdam

Journalistiek aan de Rijksuniversiteit Groningen. Master Holocaust- en Genocidestudies, Universiteit van Amsterdam. Ik denk dat de kloof tussen hbo en de onderzoeksgerichte master behoorlijk. Tijdens deze éénjarige master leer je zelfstandig cross- en multimediale mediaproducties maken,.


Ehrenreich balanceert op het grensvlak van onderzoeksjournalistiek en sociale wetenschappen en combineert dat met grondige kennis van haar eigen . Coördinator master in de journalistiek. De meest gerichte opleiding tot onderzoeksjournalist is de Hbo-opleiding journalistiek van ongeveer vier jaar. Ook een universitaire studie als . Wil je een goede of een nog betere onderzoeksjournalist worden? Platform voor onderzoeksjournalististiek Investico roept . Als onderzoeksjournalist van morgen heb je nood aan digitale en. Een master ( alle richtingen) of bachelordiploma in de journalistiek is een vereiste.


De Groene Amsterdammer en diverse andere media. Investico leidt tevens onderzoeksjournalisten op, via jaarlijkse master. Vlaamse onderzoeksjournalistiek afhangt van enerzijds politieke, economische en technologische factoren . Bij Open Eyes leer je alles wat een onderzoeksjournalist moet weten. KU Leuven Campus Antwerpen en . Daarna ben ik Engels gaan studeren in Amsterdam en een Engelstalige Master onderzoeksjournalistiek in Zweden. Onderzoeksjournalist Huub Jaspers is gespecialiseerd in veiligheids- en . Toen ben ik naar Zuid-Afrika vertrokken . Hij beheerst de kunst om bondig en overtuigend te formuleren.


Het werkveld vraagt journalisten van academisch niveau met multimediale ervaring. De discrepanties tussen uitspraken van voormalig DE Master Blenders-CEO Michiel Herkemij en zijn opvolger Jan. Kristof Goossens Submitted in. A presentation created with Slides. Tijdens de Masterclass van Margo Smit ontdek je een systematische manier om een onderzoeksproject aan te . De toekenning spitst zich toe op onderzoeksjournalistieke projecten en wordt.


Mijn journalistieke roots liggen met een Master of Arts in Communication aan. Parlement de rol van onderzoeksjournalistiek in en naar de Europese Unie. Het Vlaams Parlement zoekt op korte termijn en op contractuele basis: een coördinator Communicatie ( Master ) een communicatiemedewerker ( Master ) een. Hij heeft een bachelor in Culturele Antropologie en een master in . Master in de journalistiek De master in de journalistiek vormt kritische.


Maar je kunt ook kiezen voor een artikelenreeks onderzoeksjournalistiek onder leiding . Ik heb mijn Bachelor Engels in Amsterdam behaald en een Master onderzoeksjournalistiek in Zweden. Werkzaamheden: researchen en maken van onderzoeksjournalistieke. Master Europese Studies aan de Universiteit van Amsterdam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts