vrijdag 7 juni 2019

Hogeschool gent opleidingen

HOGENT maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Neem dan contact op met de studietrajectbegeleider van jouw opleiding. Er zijn 1opleidingen die voldoen aan je zoekcriteria. Educatieve graduaatsopleiding voor secundair onderwijs. Voor vakspecialisten met . Met de aanwezigheid van twee universiteiten, vier hogescholen en tal van postacademische opleidingen , biedt Gent een uitzonderlijke waaier van . Vind een opleiding en school die bij jou past.


Hogeschool gent opleidingen

Je moet een richting kiezen. Een richting die bij je past en die je toekomst geeft. Om dat zoeken een beetje te vergemakkelijken helpt onderwijskiezer je op weg. Er zijn geen resultaten gevonden voor je zoekopdracht.


Vul een andere zoekterm in links onderaan op deze pagina, of pas je zoekcriteria aan. Vind jouw ideale bacheloropleiding aan Odisee binnen Bedrijfskunde, Gezondheidszorg, Lerarenopleiding, Sociaal-Agogisch werk of Technologie. Onze opleiding interieurvormgeving vormt je tot een echte professional die een opdracht. Binnen HOGENT kan je, nog steeds binnen de bouwsector, je verder.


De opleiding bachelor na bachelor vormt competente professionals die beschikken over de nodige analytische en synthetische vermogens om het landschap . Vijf van de opleidingen worden uitsluitend in het Engels gegeven. Hogeschool Gent is de grootste hogeschool in Vlaanderen , met drie faculteiten, een. Professionele bachelor Biomedische . De opleiding professionele bachelor in de textieltechnologie vereist geen specifieke voorkennis. Goed om weten is dat de . HoGent - bachelor textieltechnologie.


Twaalf graduaatsopleidingen aan de hogescholen krijgen groen licht van. University College Ghent. Deze opleidingen zijn uniek in de provincie of zelfs in Vlaanderen en. Katholieke hogeschool in Gent biedt diverse bacheloropleidingen aan, alsook . Studeer bij hogeschool VIVES op een van onze campussen of van bij je thuis op afstand. VIVES Brugge Xaverianenstraat lanceert nieuwe horeca- opleiding.


Hogeschool gent opleidingen

Sven De Visscher is lector binnen de opleiding. Hij ondersteunt en promoot verschillende. Eerstaanwezend Inspecteur bij het opleidingscentrum van de FOD Financiën. De hogeschool Gent doet momenteel al heel wat ter ondersteuning van.


Naast de bachelor- en masteropleidingen aan de hogescholen en universiteiten,. Opleidingen per interessegebied. Om een antwoord te bieden op de vele uitdagingen die op het hoger onderwijs afkomen, stappen de Erasmushogeschool Brussel en de . Nieuw in de opleiding is . Naast opleidingen biedt Thomas More een hele waaier aan extra voorzieningen. Leef je met een functiebeperking?


Lijst met scholen en instituten die een opleiding fotografie aanbieden. KdG - Karel de Grote-Hogeschool. Bachelor in de agro- en biotechnologie.


Dit is een driejarige professionele bacheloropleiding. Het Flankerend Onderwijs van de Stad Gent ondersteunt Kompanjon vzw zowel inhoudelijk als. De basisopleiding tot energiedeskundige type A volgen is een eerste erkenningsvoorwaarde om te kunnen starten als.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts