vrijdag 14 juni 2019

Cursus boetseren groningen

In deze cursus leer je om een portret te boetseren. We behandelen de anatomie waardoor je de vormen van een hoofd goed leert kennen. Op een cursus beeldhouwen leert u om zelf een bronzen beeld te maken.


U leert stap voor stap met brons te werken en uw creativiteit vorm te geven. Groningen - BoetserenTijdens deze dagworkshop boetseren maakt u kennis met boetseren.

Aan de hand van uw eigen ideeën of meegebrachte voorbeelden . Het hele jaar door worden er cursussen , raku workshops, zaagseloven workshops, portretten kleien en personeelsdagen gegeven. Een dagworkshop boetseren kost €600. Keramiek workshop Groningen.


De Houwer brengt natuur, kunst en genieten samen in de prachtige omgeving van het Oldambt in Groningen. Hier kunt u overnachten en op creatieve wijze . Korte en langere cursussen en workshops.

Het keramiekatelier bevindt zich in de wijk Lewenborg van de stad Groningen. U bent van harte welkom voor een bezoek, na een telefoontje of op goed geluk. Vervolgens ben ik ook begonnen met boetseren. In Groningen , in het kunstencentrum, heb ik jaar les gehad in plastisch vormen van Dick Swaak. Bij Klaas Kuiper in Assen heb ik een aantal cursussen gevolgd om ook in steen te leren . Gevolgde opleidingen en cursussen.


Dit kan door middel van cursussen en workshops voor beeldhouwen, boetseren en andere technieken voor ruimtelijke vormgeving. Beeldhouwen Gevelsteen atelier Hanzestad kunst. Leuke workshops in Groningen , veel arrangementen met muziek, koken en nog vele andere! Marsepeintaart maken en marsepein figuren boetseren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een cursus Elkaars Hoofd Boetseren of een workshops Slippers Pimpen.


Ook workshop Dikke Dames Schilderen behoort tot de . Locatie: Werfkade Hoogezand. Klokkengieterijmuseum Heiligerlee in Groningen. Basis cursus : Boetseren met was naar brons, omgeving Bergeijk, Noord- . Diverse teken-en schildercursussen.

Cursus bronzen beeld maken. Johan de Vries en Hanneke Roelofsen. Zomercursus Klassieke Academie, Groningen. In mijn getekende werken probeer ik menselijke emotie vast te leggen in lange, vloeiende lijnen.


Bij Gazendam in Groningen werd de eerste expositie van hem geopend. Nee, want in de loop der jaren en na vele cursussen en workshops zoekt ze. Model boetseren op ware grootte in was.


Kunstzinnige dagbesteding in Groningen. Workshops en cursussen in Dordrecht. Voor een super uitje met de workshop boetseren hebben we boetseer je collega. DIY Sessions in het hartje van Groningen.


Start een campagne - jouw website over Creatieve cursussen , direct in beeld. Atelier Crea Johanna Groningen. Een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje Groningen is ideaal te combineren met een. Deze workshop elkaar hoofd boetseren is uitvoerbaar in Groningen , Delfzijl, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts