vrijdag 23 november 2018

Restaurant nijmegen

Restaurant nijmegen

Wij bieden een lekker luxe ontbijt aan, ter plaatste te consumeren of makkelijk mee te nemen. Gezonde alternatieven ? Ook kunt u bij ons terecht voor de enige echte Lavazza chocolademelk en koffie ( ook om mee te nemen ). Het was altijd onze droom om samen iets te doen in de horeca. Choose life, choose work, choose AGO! Gierlebaan te Lille en transformeerden ze tot eigentijdse frituur en broodjesbar.


Klik hier en geef je mening over onze frietjes! In onze broodjeszaak te Wuustwezel zal u een groot assortiment aan beleg ontdekken. Weet u niet goed wat u voor lunch gaat nemen , denk dan aan een broodje. Om de broodjes te beleggen, beschikken wij over een goedgevulde toog . Wij raden je dan ook aan om contact op te nemen met de gemeente en hiernaar.


Als je alcoholische dranken schenkt aan de klanten zal je hiervoor over een . Overname handelspand broodjeszaak in centrum Brugge. Goed gelegen en recent ingerichte zaak. Voor meer inlichtingen . Broodjeszaak overnemen?


Instapklaar:Take Away and sit-in. Goeddraaiende broodjeszaak over te nemen ! Uitstekende locatie in de buurt van kantoren en industrie. Olmensebaan - Zeer goed draaiende broodjeszaak en bijhorende woonst met slaapkamers en veranda.


Afhaal broodjeszaak over te nemen op toplocatie - btw stelsel - toplocatie - gelegen aan de hogeschool te Antwerpen - huur 1. Gelegen op de ideale locatie! Vind broodjeszaak op Marktplaats. Deze zaak bevindt zich in. Handelspand met woonst met slaapkamers te Zedelgem. Kleinschalig restaurant over te nemen in winkelstraat Breden.


Restaurant nijmegen

Articles professionnels. De hoofdactiviteit van knabbelhuisje. Dagelijks beschikken wij over vers gebakken broodjes, beleg en groenten.


Om je een optimale surfervaring te bieden, maakt onze website gebruik van cookies. OVERNAME broodjeszaak Delivrance. Kom gerust een kijkje nemen. Heb je vragen over onze diensten?


Restaurant nijmegen

AWAY: kant- en klare gerechten om mee te nemen die je thuis gemakkelijk kan opwarmen. Bekende Panos broodjeszaak over te nemen op een drukke locatie met zitplaatsen. Take-away koffie, koffie om mee te nemen. Handelszaak over te nemen in Geel, Winkelomseheide 264Frituur en broodjeszaak Volledig ingericht en instap klaar Ruime parking van ongeveer . Goed draaiende broodjeszaak over te nemen in Brugge!


Drongen topligging swingcafe over te nemen ELK BOD WORDT OVERWOGEN ! Bekijk alle horeca te koop en te huur in Heel Nederland op funda in business. Hierbij wil ik mijn brasserie aanbieden aan de persoon of personen die het met evenveel liefde en passie zal uitbaten. Zoek in alle broodjeszaak te koop, broodjeszaak te huur, tweedehands broodjeszaak of.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts