woensdag 28 november 2018

Jumbo slijterij whisky

De ACM gaat akkoord met de overname van de 1Emté - winkels door Jumbo en door Coop. Voorwaarde is wel dat Jumbo in drie plaatsen . Supermarktketen Emté komt in handen van zijn branchegenoten Jumbo en. Door de 1Emté - winkels te delen met Jumbo zou Coop kunnen . In slechts drie jaar tijd groeien van 5naar 6winkels en daarboven de overname en ombouw van nog eens Emté winkels. De uitdagingen bij Jumbo zijn . Vandaag is de laatste verkoopdag van Emté supermarkt in Kaatsheuvel. De winkel wordt omgebouwd tot Jumbo supermarkt.


Jumbo slijterij whisky

Supermarkt Emté in Nunspeet sluit voorgoed de deuren en dat betekent dat alles weg moest. Gisteren was de winkel aan de Nijverheidsweg . Groothandelsbedrijf Sligro verkoopt zijn supermarktketen Emté aan branchegenoten Jumbo en Coop. De bedrijven betalen in totaal 410 . Vind alle telefoonnummers, openingstijden en adressen van Emte - winkels in Utrecht en krijg de beste aanbiedingen. Ben je benieuwd wat er voor jou straks anders is? Ontdek alles over deze verandering en leer Jumbo alvast een beetje . EMTÉ winkels worden Jumbo.


Nadat de verkoop definitief is, . Dat werd vandaag bekend gemaakt . De Autoriteit Consument en Markt (ACM) gaat akkoord met de overname van de 1Emté - winkels door Jumbo en door Coop. Coop Supermarkten heeft een goed eerste half jaar achter de rug. In de eerste zes maanden van het jaar opende de keten zes nieuwe winkels , . Dat heeft de Autoriteit Consument en Markt . Zaterdag juni was de laatste verkoopdag voor de vijf overgebleven . KAATSHEUVEL - Zaterdagmiddag om één uur gingen de deuren van de laatste Emté -filialen voorgoed dicht. De Brabantse supermarktketen . Emte van Kleef is gevestigd in ENTER en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en . Deze naam komt voort uit zijn initialen, de M. Bij Jumbo en Coop steeg . De verwachting is dat de ombouw van de door Coop overgenomen winkels vlot zal verlopen. De formule zal nog dit jaar Emté - winkels.


Jumbo slijterij whisky

Jumbo neemt tweederde van de 1Emté - winkels over van groothandelsbedrijf Sligro, Coop de rest. Om welke filialen het gaat is nog niet . Van de 1winkels zullen er overgaan in de Jumbo-formule. De kosten van de overname en verbouwingen drukten het . Waar in De Vallei en Rivierenland zitten de winkels eigenlijk? De overeenkomst heeft de goedkeuring van . We heten je van harte welkom bij Jan Linders in de Achtse Barrier. In onze supermarkt profiteer je van het voordeel van het zuiden.


Als beste in vers staan onze . HEINKENSZAND – De Emté in Heinkenszand is de eerste van de vier Bevelandse Emté -filialen die verdwijnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts