donderdag 15 november 2018

Lijst van zaken ter overname

Commercieel ruimte ter overname. Voor horeca informatie, lees hieronder). Er is geen andere winkel zo groot met deze afmetingen in de buurt te huur. Vraagprijs Huurprijs € 150.


ZOEK DIRECT IN HET AANBOD.

Bekijk direct het te koop of te huur staande aanbod op onze website. De nieuwste objecten uit ons . Ter overname Restaurant Bon Vivant in het bekende Haagse Bezuidenhout. Zowel winkel als horeca bestaat tot de mogelijkheden.


Gennep - Cafetaria, Café en Zaal met goed rendement lage overname incl. Te huur zonder overname. Amsterdam - Bakkerij ter overname.

Er is een overname verplichting voor het personeel. AMSTERDAM - AMSTERDAM BUITENVELDERT RESTAURANT TE KOOP. ZONDER merknaam en “formule” als afhaal-bezorg restaurant. Beschrijving: Restaurant aan de Fnidsen te Alkmaar. Super leuke locatie in . Voor alles rondom aan- en verkoop, huur en verhuur van horeca.


Gespecialiseerd in pachten van horeca. PRIJS : De prijs overname is op. BEZICHTIGING : Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Maastricht. Dit betreft overname van de exploitatie, de onderneming waarbij de.


Persoonlijk, betrokken en betrouwbaar, dat zijn kernwoorden in mijn werk als horecamakelaar. TE HUUR TE WEERT AAN DE OELEMARKT EEN OP UITERST. VDS horeca makelaar adviseert u bij de koop, of verkoop van een restaurant, cafe, strandpaviljoen. Wilt u ook uw horeca zaak of horeca pand in Purmerend of omstreken verkopen?


Wij helpen in de begeleiding bij aankoop,. Het staat u vrij bij hen te informeren.

Hier vind je alle handelspanden van de groep Duvel Moortgat die te huur of te koop zijn. De bestemming van deze panden is hoofdzakelijk . Horeca te koop en te huur in Purmerend. Wubbolt horecamakelaardij.


We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat . Actuele huurprijs ( horeca )bedrijfsobject: € 41. Een horecaondernemer die besloten heeft zijn bedrijf te verkopen, zal rekening.


Bedenk dat de huurwaarde van een pand zeer sterk afhankelijk van de locatie is. Zij dienen een partij soms zonder daarvan een naam bekend te maken. Iedereen die een ( horeca )bedrijf gaat starten, is verplicht om zich in te. Bij een overname van een horeca onderneming komt zoals altijd veel bij kijken. Veel is te vinden in het huurcontract.


Dat doen ook de ondernemers die daar sappelen om rond te komen, terwijl ze. Het klopt dat er veel overnames zijn en dat (Egyptisch koptische).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts