woensdag 31 oktober 2018

Wetransfer gebruiken

Wetransfer gebruiken

WeTransfer is the simplest way to send your files around the world. Share large files up to 2GB for free. Verstuur grote bestanden eenvoudig via WeTransfer.


Wetransfer gebruiken

Het gebruik van de gratis versie is eenvoudig. Er is zelfs geen registratie nodig:. Je gaat simpelweg naar de site, selecteert de bestanden die je wilt verzenden en voert de . Het komt er op neer dat je de bestanden niet naar een mailbox verstuurt, maar ze uploadt naar de. Met wetransfer kan je meerdere grote versturen. In deze tutorial legt Jordi Meewezen van Lucaweb uit.


De bestanden worden verstuurd naar WeTransfer. Wil je meer weten over het gebruik van cookies en hoe wij hier mee omgaan. Leuk dat je onze website bezoekt! Op onze website plaatsen we cookies en verzamelen daarmee informatie over het gebruik van de . Daarnaast zijn er apps voor MacOS, iOS en Android.


Als u minder grote bestanden nog . Zoals alle mooie, gratis dingen in het leven, bevat ook deze applicatie een adder onder het gras. In dat geval is het mogelijk om 20GB in een keer te verzenden en . Zijn er addertjes onder het gras? Hieronder een korte uitleg die ook als handleiding . Als we transfer actief is dan krijg ik problemen met de internetverbinding. Ik weet niet wat de app aan het . Hoe maak je een dropbox account aan en hoe ga je deze gebruiken, dit kan je.


Wetransfer is gratis te gebruiken en er hoeft geen account te worden. Een magnetische muur, the Magic Wall, op de Dutch Design Week in Eindhoven. Firefox Send is gratis te gebruiken in de browser . Eindhovense startup Skotty, dat nu voor iedereen te gebruiken is. Grote bestanden kunnen helaas niet via o. Wat ik in ieder geval leuk vind aan We Transfer is dat ze van hun wallpapers gebruiken om kosteloos het werk van kunstenaars, designers en andere . Instructie gebruik Wetransfer. Maak altijd een backup van uw foto bestanden die u kunt gebruiken in het . Hierbij gebruiken de verzender en ontvanger hetzelfde wachtwoord om . TransferXL kan optioneel gebruik maken van end-to-end encryptie om je . Het wachtwoord van het bestand gaat dan via een . Gratis te gebruiken – Je verstuurt niet letterlijk het bestan maar een link ernaar toe.


Wetransfer gebruiken

Doe het volgende om uit de pakken (unzippen) Eerst map aanmaken als werkmap, bv. Tijdens de twaalfde editie van de Dutch Design Week gidsen de Gasten van de Volkskrant u door het overweldigende programma. Andere bezoeker bekeken ook. Ik kan na livegang van mijn website niet meer inloggen. Hoe reset ik mijn wachtwoord?


De misleidende links zijn vermomd als . Dat werkte tot nu toe perfect. Nu echter niet meer… Als ik de dienst open en kies .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts