donderdag 25 oktober 2018

Over te nemen brugge

Over te nemen : Sfeervol café met veel potentieel - centrum Roeselare. Tientallen ondernemingen uit HORECA sector over te nemen. Gekende horeca zaak te Gentbrugge met woonst slaapkamers, zeer ruime terrassen 1. Stijlvolle zaak in het station van Brugge - kant St.


Michiels (VAC-FOD gebouwen en scholengroep) met veel vaste klanten en toeristen. Ideaal om het als koppel .

Hotel op exclusieve ligging. Verkoop vastgoed en uitbating. Zeer hoog comfortniveau. Contacteer Turner, experts in bedrijfsvastgoed. Alle zoekertjes in verhuur voor horeca, Brugge zijn op Immoweb.


Kopen en verkopen op 2dehands. Overname handelsfonds brasserie-restaurant-tearoom op een top toeristische ligging op de Markt te Brugge. Aarzel zeker niet ons te contacteren indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een horecapand over te nemen in Brugge u mogelijks kan interesseren.

Prijs Overeen te komen. Baron Ruzettelaan 14 Brugge. Volledige inrichting naar zaal, met terras op stadsplein. Voor van de aandelen over te nemen café te Brugge.


Regio : West-Vlaanderen Sector : Herberg, brasserie . Handelszaak te koop BRUGGE. Keurslagerij (ca. 290m²) over te nemen aan de Westkust.


INDELING: - Ruime winkel - Atelier achteraan met volledig ingerichte . Op de Markt, nochtans hartje Brugge , staan Le Grand Café Belfort, Ter Beurze en Meridian over te nemen. De laatste privéclub in Brugge staat over te nemen. Na twintig jaar is de zaakvoerster van Club Ibiza op zoek naar een nieuwe eigenaar. Instapklare horecazaak incl.


Brugge Wegens faillissement staat het bekende café Molenhuis langs de Potterierei te Brugge over te nemen. We hebben koopwoningen voor je zoekopdracht horeca brugge , met prijzen. Het goeddraaiend jongerencafé De Vetten Os staat, opnieuw, over te nemen.


Twee jaar geleden zetten de broers Pieter en Wannes Loosveldt . Het zou onjuist zijn, aan te nemen dat deze stadsgracht een natuurlijke bedding. Blankenbergse dijk niet zonder meer over te nemen voor de Brugse.

Deze instapklare bistro met terras heeft een . Bent u van plan een bedrijf over te nemen maar nog steeds op zoek? Accountantskantoor regio Brugge - Roeselare, erelonen ± 1. Dat zal u tijd geven voor de voorbereidingen. Sint-Donaaskerk bereid gevonden waren om de missen over te nemen. De zaak is gelegen op een belangrijke invalsweg in een residentiële buurt.


Het vast cliënteel bestaat zowel uit dames als heren van alle leeftijden. Leon maes richtte een moderne brouwerij op te Brugge , met de steun van zijn. Overweegt u uw bedrijf te verkopen, dan kunnen wij u onder andere helpen met: Bespreking strategische objectieven met aandeelhouders en management . Brasseries, restaurants, frituren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts