donderdag 25 oktober 2018

Kassamedewerker salaris

Salarisschattingen zijn gebaseerd op 5salarissen die anoniem naar . Kassamedewerker salarissen anoniem opgegeven door werknemers. Wil je kassamedewerker worden? Bekijk online de salaris vacatures als kassamedewerker op de grootste vacaturebank van Nederland.


Kassamedewerker salaris

Je salaris is namelijk meteen inclusief je vakantie-uren, vakantiegeld en ADV uren. Wij zetten de meest gestelde vragen én antwoorden over het loonpakket op een rij. Salaris : vaak gestelde vragen (en de antwoorden). Een goed salaris , personeelskorting en bonussen. Jumbo is één van de grootste supermarktketens in Nederland.


Als medewerker van Hoogvliet heb je het allemaal. Of een kassamedewerker die achter de servicebalie staat, maar betaald. Terwijl je als kassamedewerker veel in de weer bent met gel verdien je zelf ook een leuk salaris. Dit salaris past bij je leeftijd en bij wat je gaat doen. Ik werk bijna twee jaar bij de Jumbo (wel als hulpkracht verkoopmedewerker niet als kassamedewerker ). De salarissen verschillen soms wel . Maar deze bijbaan als kassamedewerker is meer!


Het salaris hangt af van je leeftijd en het aantal uur dat je werkt. Chef van vleeswaren verdient meer dan leerkracht! We vroegen aan Kristof (27) uit Antwerpen hoeveel hij verdient. Actieve bijbaan als wasstraat en kassamedewerker bij een tankshop in Amsterdam. Mijn dochter is kassamedewerker bij de Action, is jaar en verdient € ( netto).


Vakantiegeld krijgt ze apart. Op zondag verdient ze het . Bij een contract tot maximaal uur per week is het salaris. Als kassamedewerker begroet je alle klanten die de winkel binnenkomen. Jij bent hét visitekaartje van. Schrijf een review voor dit bedrijf.


Was deze review waardevol? Voor een supermarkt in Oud-Beijerland zijn wij op zoek naar een ervaren parttime kassamedewerker. Je woont in de omgeving van Oud-Beijerland. Daarom bieden we je een salaris waar je blij van wordt. Winkelbediende (modulair).


Het bruto salaris is € 1voor jaar en ouder. En we betalen je wekelijks uit, zodat je snel over je verdiende salaris. Bij DEEN ontvang je een goed basis salaris en heb je daarnaast recht op. Goed salaris voor leeftijd vergeleken met andere banen. In ruil voor je inzet krijg je een mooi salaris en alle kansen om te groeien.


Kassamedewerker salaris

En uiteraard doe je het ergens voor, een salaris waar je blij van wordt! All round winkelmedewerker – kassamedewerker (avondwerk 16u). CARREFOUR EXPRESS MELSEN in.


Groeiende salaris per evaluatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts