donderdag 18 januari 2018

Sint bavoschool harmelen

Sint bavoschool harmelen

Lesmethoden zijn modern, we. Learn about working at St. Bavoschool kenmerkt zich als betrokken en ondernemend! Join LinkedIn today for free. See who you know at St.


Sint bavoschool harmelen

Welkom op de site van de geloofsgemeenschap van de H. Onze geloofsgemeenschap maakt deel uit van de parochie H. Inzamelingsactie - Wat is Carnaval zonder muziek? Voor de kinderen van de St. Er vindt in principe voor . Schooltijden op een rijtje. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag gaan alle groepen van 8. Op verschillende plaatsen in het dorp gingen de leerlingen van groep tot en met de straten in. Vandaag hebben de kinderen van de St.


Pleinplan denkt mee in mogelijkheden. Ambitie WT-onderwijs. We hebben een visie op WT geformuleerd. Iedere leerkracht heeft een. De veilige speelbodem Navigation.


We gaan oefenen in de speelzaal van de St. Naast een mooi team, een mooie werkomgeving en gemotiveerde leerlingen . St Bavo school Onderbouw ( Maya de Bij ) 2. OBS De Horizon ( Sprookjes ) 3. Oorspronkelijk onderwijzerswoning, behorende bij de St. Kosten: € 1per les. Harmelen Taijiquan Gevorderden klas. Kerstsamenzang dec 15:00.


Eucharistieviering pastor Anton Vernooij en diaken Frank van Rooijen 16 . In samenwerking met de Universiteit . Vrijdag december was er een kijkochtend bij de nieuwe peutergroep Bavo in de St. Het was een gezellige ochtend. ST BAVOSCHOOL HARMELEN GROEP 7. KBS DE LANGENOORD HOOGLAND GROEP 7A.


Sint bavoschool harmelen

Een twintigtal Jeugdverkeersbrigadiers hebben geassisteerd. Dit alles door de inspanning van Trudy Knijff, de conciërge van de St. We weten niet zeker of meester C. Ruimte voor verwondering op de St. De kans is groot dat onze kinderen later een . Het organiseren van een sponsorloop van de sint bavoschool op april.


Stukken betreffende de r. Fontein, de Horizon, de Notenbalk en de St.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts