woensdag 24 januari 2018

Domeinnaam verkopen prijs

Domeinnaam verkopen prijs

Zo zal een domeinnaam voor een handelaar vaak dezelfde prijs. De domeinnaam kan bijdragen aan meer bezoekers=meer verkopen. Je domeinnaam kan meer waard zijn dan je denkt. Heeft iemand hier ervaring met het verkopen van een domeinnaam ? Ik heb een geïnteresseerde in een bepaalde domeinnaam die ik al enige . Een goede registrar van domeinnamen in Nederland is Versio waar men voor een paar euro een . Vraag je een veel te hoge prijs en behoor je tot de gelukszoekers die denkt miljonair te worden door de verkoop van een domeinnaam , bedenk . Kan eventueel nog wat van de prijs afgedaan worden indien echt interesse. Wil je een domeinnaam kopen of verkopen ? Er zijn geen verplichtingen of regels bij het bepalen van een prijs voor een domeinnaam.


Domeinnaam verkopen prijs

Vind zonder omwegen een koper voor uw domein: Buy Now domeinnamen , die tegen een vaste prijs te koop worden aangeboden, worden wel driemaal sneller. DomeinStock zorgt voor de verkoop van uw domeinnaam. Gemiddelde verkoopprijs van een domeinnaam is € 3. Spring naar De meest winstgevende domeinverkopen - Over de gemiddelde verkoopprijs voor. Bedenk dat daarbij de prijs van je domeinnaam omhoog gaat en je deze minder snel zult verkopen , dan wanneer je zelf de onderhandeling . Geef ons een vaste verkoopprijs waar uw domeinnaam voor verkocht mag worden.


Gebruik je een domeinnaam niet actief meer? Zet hem te koop op de grootste domein-marktplaats en verkoop je domeinnaam voor een mooie prijs ! Wanneer een domeinnaam wordt verkocht via domein verkopen dan rekenen we commissie over de verkoopsprijs met een minimaal bedrag van euro. Kopen en verkopen van domeinnamen start bij Nametrade. Via Nametrade heb ik enkele domeinnamen kunnen kopen aan een interessante prijs ! Op deze pagina vind je tips om een domeinnaam te verkopen.


Domeinnaam verkopen prijs

Veel mensen bieden er meerdere aan met een vanaf prijs van ongeveer euro per domein. Hier zijn enkele voorbeelden van domeinnamen die voor enorme bedragen zijn. Hoe bepaal ik de prijs. John Richard Succes met de verkoop van deze mooie domeinnaam ! Prive verkoop , vaste prijs ! Inzichten rond de verkoop van.


De waarde van een domeinnaam ligt tot nu toe altijd tussen de €en. Domeinnaam , Prijs (in USD), Datum, Marktplaats . In en verkoop van domeinnamen. Hosting van domeinnaam. Verkoop NL- domeinnamen.


Dit was trouwens niet de hoogte prijs die is neergelegd voor een. Bekijk dit lijstje maar eens:. Een domeinnaam verkopen is niet altijd eenvoudig, het is net als bij ieder ander object dat. Ik wil hem dwingen te verkopen omdat hij geen enkel belang heeft bij .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts