donderdag 25 januari 2018

Opslag ipad opschonen

Mijn iPad -geheugen is vol. OS controleert de opslagruimte van uw apparaat door te analyseren hoeveel ruimte elke app gebruikt. U kunt de opslagruimte op het apparaat . Is je iPad traag geworden?


Opslag ipad opschonen

Dan kun je natuurlijk een nieuwer en sneller model kopen, maar vaak is dat niet nodig. Met een paar stappen maak je namelijk je . Het is de vrees van elke 16GB iPad -eigenaar: de melding dat er te weinig. Bestand groeit bijna elke dag, terwijl ik regelmatig opschoon en de prullenmand leeg. Dit overkwam me onlangs met mijn oudere iPad Mini na het upgraden naar iOS. Als het gaat om het opschonen van opslag op een apparaat dat vol is, is het . Niet gek dus dat je dan zuinig bent met je opslagruimte.


Met dank aan Cult of Mac geven we een paar dieettips voor je iOS-apparaat. Simpelweg omdat je geen nieuwe apps meer kunt. Heb je ook altijd een tekort aan opslagruimte ? Je kunt met een trucje al je iOS-mailmappen opschonen. Als bepaalde dingen niet meer werken, of de iPad voelt traag aan, dan kan.


Na verloop van tijd kan de opslag aardig vollopen met nutteloze . Pad De opslag van apps worden steeds groter, hierdoor kan de opslagruimte vol raken. Het is daarom misschien handig om je opslagruimte te . Dit kan komen omdat je opslagcapaciteit vol raakt. Wilt u overal bij uw gegevens kunnen.


Wij helpen u graag om dat te realiseren. Tablet opschonen en sneller maken kun je zelf doen! Op een iPad is verwijderen van een app heel makkelijk en werkt als volgt:. Je ziet daar precies staan hoeveel gigabyte er nog beschikbaar is op jouw telefoon.


Opslag ipad opschonen

Opslagruimte bijna vol. Verwijderde bestanden tellen niet mee voor je opslagquotum. Je maakt dus geen ruimte vrij door bestanden definitief . Het opschonen van iOS-apparatuur is lastiger dan bij Android. Pad opschonen - iPad leegmaken, iPad sneller.


Hierbij zou je wat garbage kunnen opschonen , ruimte terug krijgen. Dan kun je de geschiedenis en de websitedata van je Safari-toepassing opschonen. StormTrooper - Star Wars USB . Pad reparatie in Aerdt nodig?


Dan bent u bij FIXMIJNDEVICE aan het juiste adres! Op een 16GB iPad die uberhaupt maar 18GB bruikbare opslag heeft moet je 9GB vrij. Dat staat in het artikel: tijdelijk opschonen. Pads die traag of langzaam zijn is een veelvoorkomend probleem. Of die juist ondervinden dat hun iCloud- opslag bijna vol is.


Dit is een App die je opslaggeheugen een aantal keer overschrijft met random data.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts