vrijdag 14 juli 2017

Welk testament

Beantwoord onze vragen, en dan verwijzen we u direct door naar het juiste artikel met een testament voor . Testament opstellen Waar moet u allemaal aan denken? Veel mensen denken daarbij alleen aan het aanwijzen of uitsluiten van bepaalde erfgenamen, maar u kunt met een testament veel meer zaken regelen. Het notarieel testament ? Welke soorten bestaan er? Iedereen vanaf jaar kan een testament opstellen. De adviseurs van Erfrechtplanning adviseren u graag welk.


Welk testament

Er bestaan verschillende soorten testamenten. Wilt u een testament opstellen? Wettelijk erfrecht: wat als u geen testament heeft opgesteld? Heeft u geen testament.


Lees onze blog en kom er achter! In een testament regelt u wat er met uw vermogen moet gebeuren na uw overlijden. U kunt daarbij aan het volgende denken: de benoeming van een erfgenaam . In de context van eigenhandig testament vindt u op notaris. Aan welke vereisten moet het testament voldoen om geldig te zijn? Bel of mail voor meer informatie naar 010Notaris.


Welk testament

We keken voor je naar de kosten van de notaris voor een testament. Alleen een handgeschreven testament is rechtsgeldig. Sterker nog de wet in België vereist dat het . De inhoud van het testament is bij het CTR niet op te vragen maar wel kan men hier vragen bij welke notaris het testament is opgemaakt.


Je bent niet verplicht . Je testament : hoe begin je eraan? U kan ook zelf te weten komen of de overledene een testament opmaakte en bij welke notaris het zich bevindt, en dat via de Koninklijke Federatie van het . Er zijn verschillende soorten. Een testament kiest u op basis van uw persoonlijke situatie.


Bij Lambeck Harms Notarissen kunnen wij de fiscale berekeningen voor je doen en kijken welk testament het beste past bij jouw situatie. Maar bestaat dat testament nog en is het nog geldig? Weet je niet meer bij welke notaris je het testament hebt gemaakt? Bij een overlijden met internationale aspecten zijn er regels die bepalen welk erfrecht precies van toepassing is. In Europa is dat in principe het recht van de . De vraag is natuurlijk wat is het juiste moment om een testament op te stellen?


En wat komt daar allemaal bij kijken? Laat u adviseren welk testament en welke erfrechtelijke constructie het beste past bij uw wensen en samenstelling van uw vermogen. Is er geen testament , dan wordt de erfenis verdeeld volgens de regels van het erfrecht.


Voor welke aftrekposten komt u in aanmerking? In je testament kun je regelen welk deel naar je kinderen gaat en wanneer zij dat kunnen opeisen. Wil je niet dat je echtgenoot al je bezittingen . Laat een testament opstellen bij de notaris om te bepalen welke nabestaanden een deel van de erfenis krijgen na uw overlijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts