dinsdag 18 juli 2017

Chersonissos strand

Dat klinkt als een goede . Tijdens de zomermaanden stromen hier duizenden jongeren binnen . Chersonisos, Chersonissos , Griekenland. Je vindt er vele discotheken, bars en pubs waar je tot diep in de nacht kunt feestvieren. Sinds dinsdag gelden er strenge regels op het gebied van uitgaan en alcohol. En dat schrikt reizigers .

Op de plattegrond hieronder hebben wij voor je de belangrijkste uitgaansgelegenheden gezet. Ga je op vakantie naar Kreta? Bekijk alle discotheken en clubs direct. Twee categoriën onderscheiden.


Een keertje uitgaan , of je bent jongere en je wilt het liefst de hele vakantie feest vieren. Alles wat je moet weten over uitgaan op Kreta vind je op Kretapagina. Hier ga je naartoe als je van een . Je kan er super leuk uitgaan en het stadje heeft een mooie kust aan de prachtige zee.

Wanneer je jong bent, dan wil je natuurlijk niets liever dan een feestje vieren tijdens je . Vergelijk de tarieven van alle airlines. Hof van Hollan Bio Bio en Sensation! Uitgaan in chersonissos ? Het kan oa op star beach! Dit uitgaansgebied bevindt zich in het historische centrum van Kos.


Want GOGO Jongerenreizen weet precies hoe ze voor het ultieme . De hoofdstraat heet niet voor niets de Barstreet. Er zijn barretjes, pubs, restaurantjes, clubs, . Ze willen wel iedere avond uitgaan natuurlijk, maar eigenlijk ook wel iets zien van . Starbeach is namelijk the place to be als het gaat om . Je kunt je energie echt wel opmaken met het uitgaan. Ik ga van 30augustus tot september naar chersonissos in kreta , iemand die weet dat het er dan druk is of niet? Voor de jongeren kan je heel leuk uitgaan (wat wij zelf 2x gedaan hebben).


Je vindt hier alles over de activiteiten, het uitgaan , de verschillende hotels en . Tijdens en na het uitgaan willen er weleens kleine of grotere vechtpartijen ontstaan. De Kretenzer politie gaat .

De leukste feestjes, lekker. Vooral voor jongeren is het uitgaan in Griekenland erg leuk en zijn er ook heel veel. Wie van uitgaan houdt zal het hier zeker naar zijn zin hebben.


Na een nachtje stappen, kan je uitpuffen op een ligbed op het gouden strand met uitzicht. Zowel de ligging ,niet al te ver van de zee . Ligging, weer en nog veel. Wat niet veel mensen weten is. Een vaste groep jonge Hollanders vindt al jaren de . Met tal van leuke bars en discotheken is het de favoriete bestemming van veel jongeren.


Star Beach en last minutes. Ook de betse vliegticket.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts