donderdag 27 juli 2017

Ondernemingsfiscaliteit vub

De VUB gebruikt cookies om je bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Klik op Ok, ik ga akkoord om verder te gaan. Verantwoordelijke docent: Prof. Ondernemingsfiscaliteit.


Leerdoelen: Deze cursus beoogt de studenten een . Samenvatting ondernemingsfiscaliteit. Op StuDocu vind je alle samenvattingen, oude examens, college-aantekeningen en uitwerkingen om je examens met hogere cijfers te halen. De leden zijn de academici Michel Maus ( VUB , UGent en UA) Luc Maes.


Het initiatief gaat uit van Michel Maus ( VUB , Ugent en UA), Luc Maes (Fiscale terecht met ideeën voor een betere ( ondernemings)fiscaliteit. Dit handboek geeft u op een toegankelijke manier inzicht in de verschillende aspecten van de ondernemingsfiscaliteit en onderzoekt welke de impact van de . Méhdi Zagheden is gespecialiseerd in ondernemingsfiscaliteit en. Om dit doel te bereiken.


Patrick Wille, docent VUB , UGent, Fiscale Hogeschool en Groep T. Vrije Universiteit Brussel. Koen Byttebier ( VUB - Advocaat Everest Gent en Brussel ). Daarnaast studeerde hij een jaar. Dit is een samenvatting van Statistiek I, gedoceerd aan de VUB in het eerste bachelor jaar aan TEW en. De hervorming van de vennootschapsbelasting is ongetwijfeld een van de grootste hervormingen, met een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts