maandag 31 juli 2017

Sociaal onderzoeksbureau

Sociaal onderzoeksbureau

BBSO is een onafhankelijk onderzoeksbureau dat is gespecialiseerd in sociaal -wetenschappelijk beleidsonderzoek en . Bureau Bruinsma is een onderzoeksbureau gespecialiseerd in sociaal wetenschappelijk onderzoek op het terrein van veiligheid en criminaliteit. Wij voeren onderzoek voor u uit. Hierbij begeleiden wij u vóór, tijdens en na een onderzoek.


Sociaal onderzoeksbureau

VanMontfoort voert praktijkgericht sociaal wetenschappelijk onderzoek uit. Wilt u een (cliëntervarings-)onderzoek Sociaal domein laten uitvoeren? ZorgfocuZ is ervaren en wij hebben tevreden klanten.


Wij zijn adviseurs en onderzoekers die inhoudelijk bevlogen, positief kritisch, informeel en sociaal zijn en die aantoonbaar resultaat en maatschappelijk . Het onderzoeksbureau is gevestigd op Hieronymusplantsoen 8. Organisaties die onder de CAO Sociaal Werk vallen kunnen exclusief gebruik. Platform Arbeidsmarkt Sociaal Werk sloot met onderzoeksbureau Effectory. Care2Research is het onderzoeks- en adviesbureau dat het nét even anders doet. Ons vakgebied is de gezondheidszorg en het sociaal domein. Onderzoeksinstituut IVO beantwoordt onderzoeksvragen rondom sociaal kwetsbare groepen voor (semi)overheden, zorginstellingen en maatschappelijke.


Sociaal onderzoeksbureau

Tevreden klanten, volop voorbeeldcases! De Adviesgroep Sociaal Domein Gemert-Bakel heeft, ondersteund door de gemeente Gemert-Bakel, het panel opgezet samen met onderzoeksbureau.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts