maandag 24 oktober 2016

Studiepunten hogeschool utrecht

Studiepunten hogeschool utrecht

Terwijl de minister een plan lanceert om het bindend studieadvies (bsa) te verlagen naar studiepunten , maakt de HU het mogelijk om een . Onderwijs en Examenregeling Studiegidsen. Weet jij hoe snel je studiepunten vervallen? Wanneer je recht hebt op een extra herkansing? Het staat allemaal in de OER: de onderwijs- en.


Zeker als je de studiepunten hard nodig hebt. Check dan bij je examencommissie of je deze minor mag volgen en hier studiepunten voor . Interesse in de HBO-opleiding Accountancy? Voor je propedeuse moet je alle studiepunten van het eerste jaar van de.


Hogeschool Utrecht respectievelijk van. Bij de meeste universiteiten en hogescholen bestaat het eerste jaar . De studiepunten worden toegekend in samenwerking met de HU die . De HU heeft nu een bsa-norm van studiepunten. Wil jij HBO Verpleegkunde studeren in Utrecht? Opleidingsvorm, HBO deeltijd. Aantal studiepunten , ects.


Studiepunten hogeschool utrecht

De eerste studiepunten die aangetoond zijn voor het onderdeel profilering waren. Are you a Pharmacy, Health Care or Life Sciences student? And are you keen on a future in the pharmaceutical industry? Our Minor International . Ontbrekend: studiepunten Studentondernemers van de HU - De website van wijzijncloud7!


ORM competenties aantonen en studiepunten verdienen met activiteiten in. En enkele cursussen leveren studiepunten op. De minor zorgt ervoor dat je snel groeit én dat je studiepunten haalt met je bestuurswerk. De HU beperkt het flexstuderen tot vijf opleidingen.


Studiepunten hogeschool utrecht

In Tilburg moeten flexstudenten minimaal van de studiepunten behalen en mogen . Zij zorgen ervoor dat je als student de gelegenheid hebt om voldoende studiepunten te halen voor je . Ze had slechts vijftig van de zestig studiepunten uit het eerste jaar . Een minor omvat studiepunten (EC). Finance en Bedrijfsanalyse (studiepunten ) In deze module. Management accounting en financiële rekenkunde (studiepunten ). Ondernemerschap: de basis: studiepunten (= 5uur).


NVAO goedgekeurd (studiepunten ). Komend jaar geldt een HU -breed minimum van studiepunten. Dan kun je misschien beter per studiepunt betalen, is de gedachte. Afgelopen jaar experimenteerden Amsterdam, Utrecht, Tilburg en Zwolle.


Het basisprogramma heeft in studiepunten uitgedrukt een omvang van 1ECs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts