maandag 24 oktober 2016

Buffet hoeksche waard

Buffet hoeksche waard

Gemakkelijk eten op uw verjaardagsfeestje, jubileum, verenigingsevenement . Waldorfsalade Luxe zalmsalade. Kipindiansalade Ardennerham met meloen. Wij bezorgen of koken aan huis maar verzorgen ook high tea, afhaalmaaltijden en een keur aan hapjes. Wij hebben aan onze talrijke landenbuffetten er nóg eentje toegevoegd! Een heerlijk Frans buffet Deluxe.


Krentenbol Boerenbelegen kaas. Vleeswaren: ham, kipfilet, peper cervelaat. Verschillende soorten zoet . Een warm en koud buffet , een BBQ-pakket of belegde broodjes op uw feest of ( zakelijke) borrel serveren?


Met onze gerechten krijgt u er helemaal zin in! Wij bieden een volledig en uitgebreid . Er is heel veel te kiezen! Het motto: Voor ons is een feest pas geslaagd als. Klaaswaal, Numansdorp,.


Buffet hoeksche waard

Je bord vol gooien met een hoop lekkers voor een vaste prijs. BBQ de Passage € 250. Onze altijd-goed-klassieker!


Zelf uw wok gerechten samenstellen, veel gerechten van de bakplaat, van het warme buffet , lekkere sushi en nog veel meer voor een vaste prijs! Voor de verder aankleding van het buffet kunt u bijvoorbeeld kiezen uit . U bent van harte welkom bij De Koningshoeve! U kunt bij ons terecht voor lunch, diner, drankje, partijen en nog veel meer.


Diner in buffet vor€ 1p. Lunch in buffet vor€ 1p. Hoeksche Waard (Oud-Beijerland en omstreken). Walking- dinner: € 1p.


Voor alle andere locaties binnen de hoekse waard €- per bestelling. Deze salades kunnen ook bij een buffet besteld worden. Zij stelt een heerlijk uitgebalanceerd buffet samen uit mooie en verse ingrediënten. You can have lunch, drink or you can meet your colleagues. Er zijn verschillende arrangementen vanaf 1p.


Buffet hoeksche waard

Ons restaurant is ook zeer geschikt voor feesten en partijen. Denk hierbij aan een warm of koud buffet. Keuken is geopend tot 21:uur. Catering voor bruiloft en trouwen. Van dinerbuffet bij een familiefeest tot hapjes bij een babyshower en van de DJ . Als u extra hulp nodig heeft, vrijwilligerswerk wilt doen of een idee hebt voor een lokale activiteit, dan horen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts