donderdag 20 oktober 2016

Informatiemarkt landstede

Informatiemarkt landstede

Rechterland Zwolle Stadionplein 1 Zwolle. Op donderdag april ben je tussen 18. Informatiemarkt in Zwolle. Door: Harderwijk Nieuws RSS. Docenten, coaches en studenten staan klaar om vragen te beantwoorden en . Kom dan op donderdag augustus tussen 18.


Informatiemarkt landstede

Op de camping vind je bij het veldje in de buurt van de grote tent de informatiemarkt ! Diverse organisaties laten zich van hun beste kant zien. Professionals uit de bodem-, water- en geo- informatiesector. Foodcamp: bootcamp en lokaal koken. Ook is er een informatiemarkt waar tal van organisaties en instellingen . Landstede en Bevrijdingsfestival Overijssel: onafscheidelijk.


Deze informatiemarkt is een bron van informatie voor mensen die worstelen met. In de hal van het Stadhuis is een informatiemarkt over de Staat van . Er worden drie informatiemarkten voor inwoners georganiseerd. Het Carolus Clusius College is ook aanwezig op deze informatiemarkt. Optelec Nederlan Slechtziend. Belangstellenden kunnen zich laten . Op juni organiseren we een informatiemarkt bij onze.


Informatiemarkt landstede

Tijdens deze informatiemarkt wordt er door meer dan organisaties informatie gegeven over. ZorgDat, De Sociale Dienst Veluwerand en Landstede. Wat onze studenten zoal doen zie je hier!


Ook kun je dan een bezoek brengen aan een informatiemarkt. Studenten Viaa brengen informatiemarkt Diezerpoort.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts