donderdag 20 oktober 2016

Pathe zuidplein rotterdam

Once Upon a Time In Hollywood. Films, aanvangstijden, informatie. Tussen ahoy en Zuidplein moet de nieuwe bioscoop komen. Ook niet in de stad waar de onderneming al met . Richard Says Goodbye za aug. Word onze nieuwe collega.


De bioscoop ligt op een steenworp . Hier geniet je dagelijks van een uitgebreide lunch of een heerlijk diner. Feyenoord City wordt een ook een entertainment district naast Zuidplein. Met CJP krijg je korting op de film.


Lees hier meer over deze aanbieding. Ook de kwalitatief goede Nederlandse films worden in het aanbod. En hoe weet ik in hemelsnaam in welke metro ik . Het gebouw in de buurt van Zuidplein is deel van het project Hart van Zui.


Pathe zuidplein rotterdam

Ontdek de magische wereld van glow in the dark minigolf, indoor midgetgolf onder fluorescerende black lights. Onbeperkt fitness op de manier die bij. Er zijn al 4DX-zalen in het land en al meer dan 500. Betaald parkeren wordt ingevoerd als de vraag naar parkeerplaatsen in een wijk of buurt hoger is dan het aanbod.


Met betaald parkeren wordt . Vanaf Metrostation Zuidplein. Keuze uit ruim honderd gerechten en altijd vers bereid. Pathé bioscoop op Zuid!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts