donderdag 14 juli 2016

Kpn bundels

Kpn bundels

Alle bundels zijn binnen de EU, Andorra en Zwitserland te gebruiken. Meer informatie over het gebruiken van Prepaid bundels in het buitenland is te vinden op . Overige opties en bundels. Breid je abonnement uit met extra opties.


Kpn bundels

We hebben alle mogelijkheden hieronder voor je op een rij gezet. Is je MB- bundel van je KPN Mobiel abonnement op? Internet, bel en sms voordelig vanuit één bundel als je op reis bent. Prepaid mobiel internet uit je tegoed of met een bundel ? Met jouw gekochte Prepaid tegoed kun je overal in de EU, Andorra en Zwitserland gebruikmaken van . Zo bel, sms of internet je extra voordelig.


In heel Nederland altijd verbonden, dankzij onze 9 dekking. Kies een grote databundel met weinig minuten of juist onbeperkt bellen . Kan ik maandelijks mijn bundel wijzigen? KPN past zijn mobiele abonnementen aan. Klanten die kiezen voor een nieuwe bundel krijgen meer data en meer keuze in bundels. Diezelfde zes bundels zijn beschikbaar als KPN Compleet-variant, . KPN biedt zes abonnementen aan, met databundels van tot 100GB.


Kpn bundels

KPN heeft nieuwe mobiele abonnementen geïntroduceerd. De telecomprovider biedt straks ook voor het eerst een abonnement aan met een . Zodoende had ik gekozen om een extra bundel te kopen. Kpn adverteert op de app bij deze bundels dat deze dagen geldig zi. Klanten die bij KPN een sim-onlyabonnement willen afsluiten, kunnen voortaan kiezen uit bundels met maandelijks GB, GB, GB, GB, . Dan kunt u ook een KPN mobiel abonnement met .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts