maandag 18 juli 2016

Deeltijd master vu

Deeltijd master vu

Een aantal Masters wordt in deeltijd aangeboden. De School of Business and Economics (SBE) van de Vrije Universiteit biedt de opleidingen aan:. Studeren bij de VU betekent verder kijken.


Deeltijd master vu

Wat je ook studeert, bij de VU kijk je verder dan . Entrepreneurship: joint degree VU and UvA. Engelse literatuur studeren in Amsterdam Engels studie Master. De toelatingseisen vind je bij de opleidingsinformatie van de afzonderlijke . Met de master Rechtsgeleerdheid van de VU kun je vele kanten op. Andere masters na je bachelor Rechtsgeleerdheid. De parttime Master of Science Change Management heeft tot doel studenten die werkzaam zijn in de beroepspraktijk op te leiden tot veranderkundige . M Business Administration ( deeltijd ). Naam opleidingsdeel, Code.


Parttime Master Business Administration year E_PTBA1. Wil je een (research) masteropleiding volgen aan de Faculteit der Gedrags- en Bewegingswetenschappen? Hier kun je alles vinden over . Heb je al een wo-, hbo- of hlo-bachelordiploma en wil je een master gaan.


Heb je een hbo-diploma en wil je doorstromen naar een universitaire master ? Dan moet je meestal eerst een premaster of schakeltraject volgen. Er is veel aandacht voor goed besturen. Als masterstudent Pedagogische wetenschappen ga je diep in op. Aan de VU draait studeren om breed wetenschappelijk inzicht en om praktische . A two-year joint research master in Business and Management.


Naast het postgraduate en executive onderwijs biedt de faculteit enkele masteropleidingen in deeltijd. Ook deze deeltijd masters zijn geschikt voor professionals . Na een succesvolle afronding van het masterprogramma ben je Master of. De Faculteit Religie en Theologie biedt drie masteropleidingen in de.


Theologie en Religiewetenschappen leidt je in drie jaar (zes jaar in deeltijd ) op tot een . Niet alleen een literaire tekst vertelt een verhaal, ook een schilderij, muziekstuk of film doet dat. Wat zijn de mogelijkheden en beperkingen. Ontbrekend: deeltijd Masteropleidingen - Onderwijs - Faculteit der Rechtsgeleerdhei Vrije.


Klik in het overzicht hieronder. Begin je carrière tijdens je master. Dan is de afstudeerrichting Arbeidsrecht aan de VU iets voor jou! Algemene informatie over de master Rechtsgeleerdheid. Bij de masteropleiding Besturen van maatschappelijke organisaties aan de VU draait het om de rol en.


Tijdens de master Belei communicatie en organisatie combineer je. In een traject dat past bij jouw talenten en interesses bereid jij je voor op een . Bestuurs- en organisatiewetenschap en BCO aan de VU. Het mastertraject Orthopedagogiek vormt de opstap naar de praktijk jeugdhulp, gehandicaptenzorg, GGZ en (speciaal). Waarom orthopedagogiek aan de VU ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts