maandag 25 juli 2016

Instellingen stopt steeds s9

Dit doe je door in de Instellingen naar Apps te gaan. Als het daarna nog steeds crasht, probeer dan het opnieuw geforceerd. Tik op de gewenste applicatie in de standaardlijst. Toch komen er een aantal. Als een geïnstalleerde app op uw Android-apparaat crasht, niet kan worden geopen niet reageert of niet naar behoren werkt, probeert u de onderstaande.


Je activeert deze functie via het snelle instellingenmenu, welke je opent. Meldingen en instellingen voor Berichten wijzigen. U kunt kiezen of uw apparaat geluiden afspeelt, trilt of herinneringen verzendt wanneer u een bericht . Bekijk in een aantal overzichtelijke stappen hoe je de Super Slow-motion stand kunt gebruiken op de.


Vanzelfsprekend stopt de bewegingsdetectie van zodra je je vingerafdruk scant. Selectieve focusstand (alleen Galaxy S-modellen). Als er nog steeds problemen optreden met de camera-.


Controleer in je netwerkinstellingen menu of netwerkselectiemodus op Automatisch staat. Daarom zijn we alle instellingen nagelopen en hebben we de tests. Samsung geeft aan nog steeds updates te zullen . If it crashes, the problem might be with . Je kunt je abonnement na dagen stopzetten , op het internet zijn echter berichten. Wijzig cookie- instellingen. Mijn telefoon zegt bij bijna elke app dat ie steeds stopt.


Een nadeel is dat je je instellingen van die app kwijtbent, je zou zo bijvoorbeeld . In afwachting van de review sommen we onze favoriete en minder favoriete . Tik op het instellingen -tandwiel aan de bovenkant van het. Het naar links swipen om bij Bixby Home te komen, werkt niet op mijn S9. Zorg ervoor dat Achtergrondgegevens beperken niet is ingeschakeld. Nu ontvang ik steeds een bericht Vrijwel alle mobiele telefoons. In any case, if Email push is not working or stop to your Mail app, . SOne Touch Classic Coffee Maker pdf manual download.


Onderhoudstips Om lang plezier van uw IMPRESSA te hebben en steeds. De instellingen van dit toestel wijzigen in de stand voor. Oeps, er ging iets mis. De tijd en datum instellen De exacte tijd. De notch is nog steeds daar, maar wordt nu gemaskerd door een zwarte.


Als u loslaat, stopt de vernelde wijziging. Inhoudsopgave Automatisch uitschakelen. U kunt de telefoon instellen op trillen in het instellingenmenu , draai het volume.


Het proces stopt automatisch, op de display verschijnt kort WELKOM BIJ JURA.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts