maandag 25 april 2016

Plus koopzegels inleveren

Met een gegarandeerde . Bij Plus levert het sparen van koopzegels het meeste op! Dan kunt u die bij elke Plus supermarkt inleveren ! Wilt u meer weten over Pluspunten sparen? Ik ben door supermarkt de Plus ten onrechte beschuldigdvan oplichting, fraude. Hierbij koopt u 4koopzegels en krijgt u € 5- terug. Ik ben gestopt met het sparen van koopzegels bij de Plus supermarkt.


Ze verkopen deze voor cent bij iedere bestede euro. Je kunt niet bij alle supermarkten koopzegels sparen. Zegels inleveren en er gelijk de kaarten van gekocht, voelt als een cadeautje.


PLUS het meeste rendement op. Koop of Verkoop plus op Marktplaats. Jumbo, Plus spaarzegels en van Hoogvliet en nog andere.


Albert Heijn ga in plaats van de Plus , die veel dichterbij is, . Plus zegels toverland Sponsoractie Plus Benders. Ruilen tegen etos babyzegels of plus koopzegels. Ben jij ook groot geworden met koopzegels van de supermarkt? Vol boekje inleveren bij de supermarkt. En wat levert het jaarlijks op om koopzegels te sparen?


Verder moet je dan natuurlijk je spaarkaart meteen inleveren als die vol is. Spaar eenvoudig geld met koopzegels van Plus , oftewel Pluspunten. Je kan de flessen natuurlijk ook zelf inleveren. De flessenbon kan je kwijt in de paal bij de plus in Schalkhaar. Bij 2gekochte koopzegels a € per stuk, heeft de consument een vol zegelboekje.


Plus is de rente die je kunt krijgen met het sparen van koopzegels al. Bij elke euro die je aan boodschappen uitgeeft kan je een AH koopzegel kopen. Bij 2of meer zegels, krijg je de totale zegelwaarde plus cent uitbetaald. ROTTERDAM – Plus geeft de klanten die zegeltjes kopen en plakken met 50. Super de Boer die de klanten een spaarprogramma met koopzegels aanbieden.


De meeste spaarders wachten met het inleveren van hun . Eerst 8spaarzegels jatten bij de Plus in Balkbrug. Dat betekent nee, geen koopzegels en nee, ook geen andere zegels. Mevrouw had even moeten wachten en dan spaarkaart tegelijkertijd inleveren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts