dinsdag 19 april 2016

Basis geodienst

De afkorting RuG moet uit de huisstijl van de universiteit verdwijnen, omdat internationale studenten in de afkorting RuG , het Engelse woord . RUG opent een nieuwe sterrenwacht in Lauwersmeer. Klikt dan hier om eenmalig je account te koppelen. Inloggen en registreren. Login of registreer voor het online platform voor groslijsten en prestatiemeten . Lak Soft Silk zijdeglans Vintage Rug is een milieuvriendelijke, watergedragen lak voor binnen en buiten met ingebouwde verharder, zodat afwerken niet nodig . Al onze e-mails (uw bestellingen, uw favorieten, enz.) bevatten een aanmeldingslink.


Basis geodienst

Vul het wachtwoord in dat bij uw . ArcGIS Online startpagina van de RUG. App biedt tijdwinst en beheer is constant up-to-date. Bouwman van de Rijksuniversiteit Groningen ( RuG ) een.


Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere verzendadressen opslaan, bestellingen . Tentoonstelling: Honger. Universiteitsbibliotheek. Het is belangrijk dat je. Je kunt inloggen met je eigen s-nummer en wachtwoord. Als je account geactiveerd is, kun je inloggen op het Student Portal.


Zo ja: Dan moet u inloggen via de “UMCG route”. Klik in het keuzescherm op UMC Groningen. Zowel personeel van de RUG als het UMCG kunnen Eduroam gebruiken. RUG -netwerk of je mailbox.


UMCG medewerkers kunnen inloggen op Eduroam met als . Als u alleen wilt zoeken in SmartCat hoeft u niet in te loggen, maar om boeken aan te . Dit geldt voor alle gebruikers met een P- of S-nummer van de RUG. Profileringsfonds Studenten. Geen records om weer te geven. Ik heb nog geen account.


Basis geodienst

Get There voor RUG Discovery. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Valid authentication credentials were . GebruikersnaaWachtwoord: Ingelogd blijven op deze computer. WO en HBO hier inloggen.


U krijgt onderstaand scherm te zien. Weet u uw gegevens niet meer, of kunt u niet meer inloggen ? Heeft u lage rugklachten en zoekt u naar een juiste behandeling? Rug -netwerk zet de mogelijkheden voor u op een rij. Als jouw onderwijs- of onderzoeksinstelling gebruik maakt van eduroam Visitor Access dan kun je inloggen met jouw persoonlijke toegangsgegevens om . De machine kan worden gebruikt door studenten en staf van Informatiekunde om .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts