vrijdag 29 april 2016

Apps openen niet meer iphone

Volg deze stappen om het probleem op te lossen. En je moet ook een ander gebaar gebruiken om het te openen : veeg vanaf de. Je gaat het symbooltje niet meer zien in de statusbalk.


Lees op Veilig internetten wat je kunt doen als een app niet . Probeer nu weer om de app te openen.

Updates zijn niet meer bij te werken. Lopen je iOS -games vast of heb je problemen met laden, verbinden met servers of. Kun je de Netflix- app niet downloaden op je iOS -apparaat of vinden op je Android-apparaat?


Gebruik dan dit artikel om het probleem op te lossen. De mobiele app Zoho Mail is meer dan gewoon weer een andere e-mail- app. Met 3D Touch in Zoho Mail kunt u snel even naar een e-mail kijken zonder deze te openen.


Het kan gebeuren dat je problemen met de App Store krijgt, zoals het niet kunnen zien van nieuwe apps , of geen verbinding kunnen maken. Wacht tot je app klaar is met downloaden en tik vervolgens op Openen om het.

Je kunt de app ook verwijderen als je besluit dat je hem niet meer nodig hebt. En opeens kan ik mijn Sonos-systeem niet meer bedienen met mijn iPad2. De oude app werkte maar er verscheen bij het openen een bericht . Meer informatie over het exporteren van bestanden naar een andere app op je telefoon of tablet. Er verschijnt een lijst met apps die het bestand kunnen openen. Dropbox, tenzij de app specifieke integratie met.


Afmelden bij één Dropbox- app voor iOS. Opent het paneel wel vanaf je startscherm, maar niet wanneer je in een app zit? Om het bedieningspaneel te openen wanneer je VoiceOver gebruikt, . C bewaren, zodat u deze kunt openen vanaf uw computer of deze. Omdat mijn iPad al een paar jaar oud is zal het wel niet voor jaren meer zijn.


Plattegrond tekenen app. Arrondissement Store Apps niet meer janko matko scribd er dan moet u . Maar er bestaan natuurlijk nog veel meer leuke apps en spelletjes. Tik op de knop Open om de app te openen. De app is altijd terug .

Volg onze raadgevingen op bij problemen met de Proximus Pickx- app. Verwijder de applicatie. Waarom wordt de app voor Windows niet meer bijgewerkt? Die passen we namelijk aan op de nieuwste functies van Android en iOS. Daarom werkt de app niet meer met verouderde versies.


Helaas ook niet als uw . Nieuwe TV- app iOS en Apple TV in Nederland nog beperkt. Hier geven we een aantal tips om WhatsApp weer aan de gang te krijgen als het niet meer werkt. Daar is deStore dus niet meer voor nodig. Nu moet je voor je gekochte films de enorm lelijke Video's app openen op je iPad. Het is dan ook geen wonder dat je haast niet meer zonder kunt.


Met de STACK- app voor iOS zijn al je bestanden binnen handbereik! Als dit straks allemaal. Mocht je de gebruikersnaam van jouw TransIP-account niet meer weten, dan kun je . Lukt het niet om e-books te openen in de app ? Geen links in de iOS - app.


Safari- browser, e-mail of andere apps openen en sluiten zonder reden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts