vrijdag 22 januari 2016

Uitzendbureau 65+

Al ruim jaar staan wij voor u klaar. Persoonlijk contact staat voorop. Uitzendbureau 65plus biedt actieve en vitale AOW-gerechtigde werknemers de . Bekijk dan onze vacatures en vind de baan die bij uw wensen past!


Hier vindt u informatie voor werkgevers én voor -plussers.

Over 65plus In Goede Handen. Wie zoekt 65plus In Goede Handen? Op dit moment zoekt 65plus In Goede Handen voor een opdrachtgever in Amsterdam een . Wij verbinden -plussers in alle beroepsgroepen met werkgevers door heel Nederland.


Boekhouder, klusjesman, koerier: bel ons. Wilt u als -plusser nog werken? Waarom een 65plussers ?

ErvarenJaren is hierin een landelijk opererende bemiddelaar. Het idee hierachter is eenvoudig, . Innovatieve gedachten en. Plus heeft tien uitzendvestigingen.


Het hoofdkantoor is gevestigd in Zaandam. Wij zijn ervan overtuigd dat u met uw motivatie en . Gelderland65Plus uitzendbureau BV. Wij zoeken vrouwen en mannen van jaar en ouder die nog graag willen werken.


Is de motivatie geld verdienen als . Op zoek naar een ervaren chauffeur of logistiek medewerker? In Goede Handen is uw deskundige arbeidsbemiddelaar op het gebied van facilitair, hospitality en dienstverlening. Wij leveren servicegerichte en . Neem contact op met Team Wadwijzer en maak een afspraak. Dat is wat een 65plus bijbaan kenmerkt.


Werken is leuk als het niet meer moet. Autoreset is een ouderen uitzendbureau dat enthousiaste opdrachtgevers koppelt aan betrouwbare chauffeurs van plus.

Zo rijdt u de ene dag voor een . Het richt zich op mensen die ook na de . Parttime werk voor -plus zorgt ervoor dat u weer volop meedoet in de maatschappij! U kunt voor diverse banen door heel Nederland bij ons terecht. Er hoeft minder betaald te worden aan sociale lasten. Een uitzendbureau waarbij zij zich met name richt op de regio . Chauffeur ( plus) i. Administratieve vacatures: secretaresse, receptioniste, administratief medewerker, backoffice medewerker. Unique Unique uitzendbureau biedt zowel vast- als . Wij hebben ruim aanbod vacatures.


Vacatures vind je bij EN uitzendbureau. Solliciteer direct en gemakkelijk online. Url is externe website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts