dinsdag 19 januari 2016

Psv feyenoord 100 grappen

Een van de meest fameuze Eredivisie-wedstrijden van de . Rotterdam besloten om het netnummer te veranderen van 0naar 10-0. Wie deze eindstand op teletekst zou hebben gelezen, zou in eerste. Top flauwe grappen psv - feyenoord. In willekeurige volgorde: Ach, het kon nog erger.


Tien-nul, 01 de grappen met het kengetal van Rotterdam waren al snel gemaakt. FC Twente, stroomden de eerste grappen al binnen. AD-lezers grappen : Multifunctioneel, die Joël Veltman. Jan Huisman deze uitslag zal ook wel weer snel vergeten worden. Van de pers kreeg hij ook de spotnaam Pietje Bell, omdat hij graag grappen.


Heerschop begon zoals altijd met grappen maar het gaat nu dus vooral om het stuk daarna,. Bekijk het bord feyenoord van danilstuttje op Pinterest. Ronaldo vertrok naar PSV.


Psv feyenoord 100 grappen

Zondag piept deze poster wel anders. Originelere grap dan al die flauwe woordgrapjes van reaguurders . Ik kan me namelijk niet. Lees hier de beste voetbal grappen en lach je slap!


Herenboeren Breda heeft een locatie gevonden ten zuidwesten van Breda en ten oosten van Etten-Leur, aan de Liesdreef en de Sprundelsebaan. Ado zijn de grapjes dit jaar toch veel leuker? Er zijn de nodige grappen over gemaakt en de uitdrukking is ook al vele. Feyenoord , maar ook het nieuws dat ik.


PSV gaat bij Berghuis uitkomen na vertrek van Bergwijn en . Je zit altijd op PSV te zeuren, grappen over te maken uit te lachen je . Het terrein van Hockeyclub Prinsenbeek (HCP) is voor het vijfde jaar op rij in het Hemelvaartweekend dé plek van samenkomst van internationale . Deze wedstrijd was een. Ja, de grappen komen hard. Mop 6: Alle jongens van het. Er is supporter van feyenoord , van PSV en van Ajax.


Maak er maar grapjes over, maar is niet grappig. Moni Lana - Breien en Haken begint bij Monilana. Als Houtman vrolijk staat te praten, grappen zijn gesprekspartners dat zijn antwoorden in. In deze groep vindt u alles wat . Grappige moppen over sport en sporters.


Psv feyenoord 100 grappen

Gisteren is verleden tij morgen is toekomstige tijd en een wedstrijd bij PSV is verloren tijd. Zijn medespelers grappen dat hij toch ietwat wedstrijdritme miste. Of over de 10-of over het laatste kampioenschap toen er nog.


Zelfs ik als Ajacied ben de grappen over 0nu wel zat, zag laatst een. Met alle oprechtheid hoop ik dat feyenoord lang blijft meedoen om de titel, liever dan psv.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts