vrijdag 29 januari 2016

Bellen naar buitenland tele2

Wil je weten wat het bij Telekost om te bellen naar het buitenland ? Of te internetten buiten de EU? Lees op deze pagina alles over de tarieven. Kies hieronder over welk onderwerp je meer wilt weten. Ik was hier niet van op de hoogte en zou dus nooit een uur naar het buitenland bellen als ik wist dat ik hier voor extra moet betalen. Kosten in en naar buitenland feb.


Bellen naar buitenland tele2

Bellen vanuit NL naar Duitsland belachelijk duur nov. Nederland naar EU land jul. Unlimited bellen buitenland ? Meer resultaten van forum. Gaat u tijdelijk naar het buitenland ? Lees hier hoe u ook daar voordelig kunt bellen en internetten.


Bekijk op deze pagina wat je kunt doen wanneer je niet kunt bellen. Kun je niet bellen in het buitenland ? Denk hierbij aan kosten die je buiten de bundel maakt door bellen naar een buitenlands. Bij het afsluiten van een nieuw abonnement betaal je eenmalige aansluitkosten van € 3-. Hier vindt u alle tarieven van uw zakelijk mobiel abonnement. Tarieven gelden onder voorbehoud van wijzigingen, drukfouten en zijn exclusief btw.


Bellen naar buitenland tele2

Klanten van Teledie in het buitenland verblijven konden sinds gisteravond ruim een dag niet bellen en internetten. De storing is inmiddels . Telezegt tijdens het afsluiten Data en bel sms-bundel geldig in de hele EU . Ben je in het buitenland en wil je ongestoord bellen en internetten zonder een hoge. Telebiedt inmiddels een alles-onbeperkt-abonnement, maar in het . Tele-klanten in het buitenland hadden van vrijdagochtend tot zaterdagavond problemen met bellen en internetten.


GB data en niet eens onbeperkt bellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts