vrijdag 15 januari 2016

Originele workshops groningen

Decorbouw musical Rattenvanger van. Een talent van Joke is de kleikunst, waar ze tegenwoordig workshops in geeft. Creatief bedrijfsuitje. Richtprijs vanaf personen.


Vanuit haar professionele achtergrond geeft Annet workshops en cursussen.

Cursus schilderen, boetseren en ruimtelijke vormgeving. In een kleine groep van. Tijdens deze workshop boetseer je elkaars hoofd en dat levert mooie inzichten. Vervolgens ben ik ook begonnen met boetseren. Korte en langere cursussen en workshops.


Al jaren organiseren wij cursussen en workshops boetseren en pottenbakken in ons . Dit kan door middel van cursussen en workshops voor beeldhouwen, boetseren en andere technieken voor ruimtelijke vormgeving.

Marsepeintaart maken en marsepein figuren boetseren. Atelier Margreet Wierda,Drachten. U bent van harte welkom voor een bezoek, na een telefoontje of op goed geluk.


Wil je meer vrijblijvende informatie, klik dan verder hieronder . Anita Franken (docent Klassieke Academie) een workshop model boetseren. Ontmoet passie en professie in onze cursussen en workshops. De ontwikkeling in de vormentaal levert een . Hier vindt u goede links over workshops. Een cursus of workshop is daarom uitermate geschikt als onderdeel van teambuilding of als bedrijfsuitje.


Ook perfect voor vriend(inn)en of als familie activiteit. Voor de mensen onder ons die net een stapje verder willen gaan met boetseren. Naaktmodel boetseren is een unieke ervaring perfect voor een . Groningen , privé: Liggend naakt uit fragmenten. Boetseren naar de Natuur.


Of kijk in de agenda met lezingen, trainingen en workshops.

Neem ook eens een kijkje bij de collega netwerken en Bewust Netwerk, . Mag jij dit jaar jullie uitje organiseren en denk je aan een workshop , of een quiz om te. Een workshop voor een bedrijf is een welkome afwisseling en zeker als dit een. Er zijn diverse mogelijkheden waaronder schilderen, boetseren , mixed media, . Goede links en uitgebreide informatie over workshops. Frederik van den Berg, thema: licht en zwaar.


Zij maakt schilderijen en geeft workshops en cursussen. Beeldhouwen Gevelsteen atelier Hanzestad kunst. Het workshop Drenthe van atelier van Duusk heeft een sfeervollle ambiance, een ruime keuze.


Uitgebreide informatie en goede links over workshop. Kunstbeoefening) in Delfzijl en volgde daar ook diverse workshops. Ik schilder mijn werk niet, maar ik noem het eerder boetseren met kleur.


Geïnteresseerd in cursus beeldhouwen of boetseren ? Workshop en cursus boetseren en beeldhouwen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts