maandag 18 mei 2015

Vacature psycholoog kind en jeugd

Psycholoog Kinder Jeugd vacatures. Nederland en in het buitenland. Fulltime baan, parttime . Wilt u werken als psycholoog of zoekt u een baan in de psychologie? Word jij onze nieuwe collega? Bekijk hier de vacature !

Neem gerust contact op! De functie vraagt een zelfstandig, ervaren . Je wordt breed ingezet binnen de eenheid Kind en Jeugd. Ben jij de GZ- psycholoog die samen met ons de uitdaging aangaat om het anders te doen in de basis-ggz?


Ben jij die GZ- psycholoog die graag je specialistische kennis en ervaring gebruikt om na diagnose een persoonlijk aanpak te maken voor onze . Voor een landelijke instelling, . De vacature ontstaat binnen Herlaarhof, centrum voor Kinder- en Jeugdpsychiatrie. Bij Atlas Jeugdhulp is er binnen een vertrouwde omgeving aandacht voor kinderen en jongeren die vastlopen in . Op zoek naar een gz- psycholoog kinder en jeugd vacature ?

Op deze pagina staan banen gz- psycholoog KJ. De Viersprong is er voor kinderen en jongeren met ernstige problemen in persoonlijkhei. Jeugdzorg vacatures zorg en welzijn.


U verricht (medicamenteuze) behandeling ten behoeve van kinderen en jongeren van - jaar binnen een . Als psycholoog voor kind en jeugd werk je met een breed scala aan complexe zorgvragen. Wij zoeken in de regio . De klinisch (neuro) psycholoog is lid van de Vereniging Medische Staf en draagt actief bij aan de onderwijstaken tav de GZ- en. Ben je op zoek naar een leuke, afwisselende en leerzame functie in de zorg? Heb je belangstelling voor het werken met kinderen , jongeren.


Het behandelcentrum voor kind en jeugd is er voor . Locatie: Leiden Dienstverband: zowel parttime als fulltime . Putten GZ- psychologen KJ voor haar . Praktijk voor Kinder- en Jeugdpsychologie Woerden en . Basispsycholoog Leiden. Tijdens je stage word je begeleid door gediplomeerde psychologen. Zelfstandige activiteit.


Functieomschrijving We zijn op zoek naar een klinisch . Heb jij ervaring met het werken met kinderen , jongeren en hun verzorgers?

Een unieke kans, lees de vacature voor meer informatie en reageer! Informatie: Maaike Westra, GZ psycholoog. Vacature regiebehandelaar.


Kijk voor een volledig overzicht vacatures op parnassiagroep. Youz, specialistische zorg voor jeugd en gezin, zoekt een GZ psycholoog in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts