donderdag 21 mei 2015

Gewaarmerkte cijferlijst rug letteren

Gewaarmerkte cijferlijst rug letteren

Gewaarmerkte cijferlijst. Je kunt bij Bureau Studentzaken een gewaarmerkte cijferlijst aanvragen. Letteren geregistreerde cijfers. Het aanvragen van de cijferlijst kan alleen online.


Gewaarmerkte cijferlijst rug letteren

Daarnaast is het mogelijk om een gewaarmerkte kopie van je cijferlijst aan te vragen. Tellen mijn studiepunten uit het buitenland mee voor mijn bul van de RUG ? Klik op stel je vraag en geef bij vraag aan wat voor cijferlijst je graag wilt. Je kunt een gewaarmerkte kopie van je RUG -diploma op drie manieren aanvragen: Download een uittreksel van je diploma via het diplomaregister van DUO. Vul het Aanvraagformulier verklaring in en ontvang het gewaarmerkte kopie per post of. Haal de gewaarmerkte kopie persoonlijk op bij de Centrale Studenten . De UK is het onafhankelijke online magazine voor RUG -studenten en -medewerkers.


Informatie over ICT vind . Zij voeren je studieresultaten in, zorgen voor gewaarmerkte cijferlijsten en geslaagdverklaringen en je kunt bij . Wil je algemene informatie over de studie Rechtsgeleerdheid aan de RUG en de. Soms zijn frequentie tabellen beschikbaar via de partneruniversiteit of worden ze al vermeld op de cijferlijst. In dat geval worden de cijfers op basis van deze . U dient uw originele diploma s en cijferlijsten en kopieën daarvan mee te nemen naar de TUK. Rugs Area Rugs Carpet Flooring Area Rug Floor Decor.


Gewaarmerkte cijferlijst rug letteren

De gemeenschappelijke helpdesk (rechten en letteren ). Gebruiksvoorwaarden: Auteursrecht onbekend. Het zou kunnen dat nog auteursrecht rust op (delen van) dit object. Je moet een gewaarmerkte kopie toesturen van je diploma en cijferlijst. Al die kennis en ervaring hebben de RUG gemaakt tot een moderne universiteit met .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts