dinsdag 19 mei 2015

Secretariaat ub

Contactpersonen raadplegen. Hier vindt u ook het telefoonnummer van de UB -receptie en het secretariaat. Functie: Directeur UB Groningen. Dat kan via UvA Spacefinder. Ze zijn vanaf een week tevoren reserveerbaar.


Secretariaat ub

Vraag het de UB Alle vragen: vragenformulier. Suggesties en klachten: reactieformulier. Heeft u een vraag of een opmerking over de universiteitsbibliotheek? Alles Artikelen Boeken Tijdschriften. COV Verslag over de Vergadering van het U. Hoofdcategorie: Studiefaciliteiten.


Nieuws over de diensten van de UB voor onderzoekers, docenten en. Locatie: HGAanmelden: secretariaat. Secretariaat : Schieveenstraat 3lb Rotterdam. Zondag m October korte tochten in de omgeving. Afrit uur Heulbrug thuis . Graag aanmelden via: secretariaat.


Secretariaat ub

Werd u niet tijdig uitbetaald of hebt u te weinig loon ontvangen, dan kunt u terecht bij: het secretariaat van uw school . Betreft CAO: CAO- UB Deel I - Algemeen, CAO- UB Deel II - Journalistiek. UB en de ABD gezamenlijk verantwoordelijkheid voor professional services. Welkom bij de voetbalclub.


Idamora L ster, Apache, UB 40. Als op de dienst betrekking hebbende gegevens als bedoeld in artikel 6 . Examen voor vaste aanstelling in de . UB -II uit de Eerste Wereldoorlog. Studenten en medewerkers maken kunst voor nieuwe UB. Uitgeversverbond (NUV) het secretariaat Sociale Zaken opnieuw ingericht. Meld je aan voor maart via: Library.


De Stichting Vrienden UB VU, die zich inzet voor behoud en promotie van het. WERKEN DE NIEUWE WERKOMGEVING VAN DE UB Overzicht. Het hoofd Erfgoed is tevens afdelingshoofd van de staf van de UB en. Toegang tot dit evenement is kosteloos.


Wel is aanmelding vooraf verplicht. Notulen van de algemene ledenvergadering d. U kunt zich aanmelden via: secretariaat. UB (van 4-april), in het kader van de Leidse in- zending.


Redactieadres Omslag ( secretariaat ),. De contributie bedraagt € 2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts