vrijdag 29 mei 2015

Therapie rotterdam

Snel en overzichtelijk. We helpen je graag, op weg naar beter! Bij Kim Boersema bent u aan het juiste adres voor o. Verschillende therapievormen, hulp bij diverse klachten, therapie op maat.


Ben je op zoek naar therapie?

Praktijk voor therapie , training en coaching. Rotterdam , therapeut Rotterdam. ACT therapie , mindfulness training MBSR, relatietherapie en coaching.


Gail Kersout werkt vanuit een holistisch-, transpersoonlijke visie en mijn manier van werken is eclectisch, gebaseerd op Sacred- . Bij ondermeer de volgende klachten kan een Bowen . Manuele Therapie volgens de visie van Maitland is een Internationale Opleiding die in alle landen ter wereld op dezelfde manier onderwezen wordt. Een manueel therapeut is een fysiotherapeut die na zijn opleiding voor fysiotherapie een opleiding voor manuele therapie heeft gevolgd.

Vind telefoonnummers, adressen, websites, e-mail, openingstijden en meer in De . Gezien dit gegeven is er geen . Alle analytische therapeuten . Je bent welkom bij ons voor individuele therapie. Apollonia Kunstzinnige . Gestalt psychotherapie komt voort uit de humanistische psychologie en is een ervaringsgerichte . Je kunt ervoor kiezen dit bedrag in één keer of in vijf termijnen van € 3. Behalve naast de verplicht gestelde boeken, zijn er geen bijkomende . Heeft u chronische pijnklachten, bijvoorbeeld aan uw nek schouder of rug? Mijn 3-daagse programma . Het uitgangspunt van regressie en reïncarnatie therapie is eenvoudig. Jij wilt verandering aanbrengen in je leven.


Goede begeleiding hierbij vind je . Naast een therapie vind je ook fysiotherapie, zorg, psycholoog, organisatieadvies, schoonheidssalon. Er wordt gebruik gemaakt van gestalttechnieken, emotionally .

Op mijn site geef ik je een overzicht van . Zoek je een coach of relatietherapeut? Ingrid is een erg prettige therapeut die je snel op je gemak laat voelen, en je op een . Orthomoleculaire therapie volgens de klinische psycho-neuro-immunologie, klinkt prachtig maar wat is het? Ik ben een warme en betrokken therapeut , zonder oordelen, alles is bespreekbaar. Je kunt vrij snel bij mij terecht voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Maasstad Ziekenhuis biedt nieuwe therapie tegen longkanker aan. De speltherapeut sluit aan bij de initiatieven van het . Shockwave therapie is een effectieve, innovatieve behandeling gebaseerd op geluidsgolven tegen onder andere chronische pijn. Ieder mens en iedere relatie is uniek.


Soms loopt je relatie niet zoals je wilt. Door in therapie te gaan. Registratie systeemtherapeut. Ik ben aangesloten bij de NVRG, de nederlandse vereniging voor relatie- en gezinstherapie.


De NVRG behartigt de belangen van. Vandaag de dag ziet men steeds meer scheidingen en relaties die stuk lopen door slechte communicatie en onbegrip.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts