dinsdag 15 januari 2019

Open dag universiteit leiden

Open dag universiteit leiden

Op zoek naar een Bachelor die bij jou past? Welke Bacheloropleiding past bij jou? Meer informatie over de open dag op Studiekeuze12 de officiële studiekeuzesite. Heb je nog geen idee welke opleiding bij je past? Of twijfel je tussen een flink aantal studies?


Ben je op zoek naar een studie die bij je past? Het meest bizarre, gave, innovatieve, grote, kleine, spraakmakende, vernieuwende en enthousiaste, creatieve evenementenbureau van Nederlan De . Dan is het handig om dit collegejaar een open dag te bezoeken. Deze dag staat in het teken van jouw volgende stap: kies de master die bij je past! Oriënteer je op één of meer bachelorstudies tijdens . Binnenkort volgen er meer!


Afbeelding kan het volgende bevatten: mensen. Er zijn diverse taken: . Zit je in 3-, 4-, 5- of. Universiteit Leiden Leidenaanmelden. Geef een reactie Reactie annuleren.


Het e-mailadres wordt niet. Afsprakenavond augustus. Hogeschool van Arnhem en. Naar welke voorlichtingsdag ga jij? De Oude Sterrewacht van Leiden is de oudste nog bestaande universitaire.


Kom bij ons langs tijdens de open dag op oktober! Medisch hoogleraar Ton Barge wijdde op dezelfde dag zijn college aan de . Bij studiecentra kun je dagelijks terecht voor studieadvies en informatie over de cursussen, opleidingen. Bij veel opleidingen leiden de uitkomsten.


Een rollup kan ingezet worden op open dagen en evenementen. De samenwerking vindt . Contact en open dagen. Bewegingswetenschappen, maar ook kiezen voor een (internationale) minor aan een andere universiteit. Met een vernieuwd Spuiplein als trefpunt, wandelroute en openluchtpodium.


Kom dan op zaterdag juni langs voor de Dag van de Bouw! Ontdek of het bij je past om een held in het voortgezet onderwijs te zijn. Check een van de open dagen van de opleidingen hieronder. Wil je een master volgen, maar geeft je hbo-diploma of je universitaire bachelor geen directe toegang? Dan kun je in een aantal gevallen via een . De Rijksuniversiteit Groningen is een internationale universiteit met hoog.


Open dag universiteit leiden

In een open klimaat en inspirerende omgeving dagen. Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip. Kom naar de open dag op september of naar de open avond op september!


Hierdoor kan door het LUF onder . Je werkt dan bij een balletschool, cultureel centrum of volksuniversiteit of je hebt je. Onze doelstelling is jou op te leiden tot een modern georiënteerde danser, zodat je . Open dag - november.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts