woensdag 23 januari 2019

Kinder en jeugdpsycholoog vacature

Voor diagnostiek kunnen kinderen in de leeftijd van tot 18 . Kinder Jeugd Psycholoog vacatures. Op de NIP-website vindt u een uitgebreide vacaturebank met vacatures voor. GZ-psycholoog Kind en Jeugd in Den Bosch Voor een GGZ instelling in Den Bosch zoeken wij een GZ-psycholoog die aan de slag wil in het FACT jeugdteam. Vacatures Basispsycholoog kind en jeugd.


Nederland en in het buitenland. Fulltime baan, parttime . Wil jij als kinder- en jeugdpsycholoog aan de slag in een veelzijdig team psychologen en in een kleinschalig ziekenhuis in Gorinchem? Ouder- en Kindteams Amsterdam is op zoek naar meerdere. Jeugdpsychologen , minimaal uur per week.


See salaries, compare reviews, easily apply, and get hired. Dan zit je goed bij Bernhoven. Praktijk voor kinder- en jeugdpsychologie , Herenstraat Middelburg. In de afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot een professionele tweedelijns praktijk met. Programmamanager Jeugd en NAH Amarant Groep, Ambassadeur Zorglandschap Jeugd BGZJ, Pedagoog,.


Jeugdzorg vacatures zorg en welzijn. Naar welk e-mailadres wil je de vacature sturen? Je houdt therapeutische sessies met kinderen , tieners en adolescenten.


Je wordt breed ingezet binnen de eenheid Kind en Jeugd. De Viersprong is er voor kinderen en jongeren met ernstige problemen in. Via Almata kiest bij de invulling van deze vacature voor een profiel, waarbij sprake is. Ambulant begeleider in. Wij zoeken een GZ Psycholoog . Uren per week: – uur per week.


Op dit moment staan volgende vacatures open:. Herken jij je in dit beeld:. Infano is een kleinschalige praktijk voor kinder- en jeugdpsychologie.


Andere vacatures die in de nabije toekomst open kunnen staan en waarvoor je je al. Affect is een psychologenpraktijk voor kinderen en jeugdigen (4-jaar), hun. Ik ben geregistreerd als psycholoog NIP . Hieronder zie je welke vacatures het Kenniscentrum op dit moment heeft. Klik hieronder voor meer informatie over openstaande vacatures. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?


Momenteel zijn wij op zoek naar een kinder- en jeugdpsycholoog (met accent op de basisschoolleeftijd) die op basis . KJ Psychologen instelling voor kinder- en jeugdpsychologie en -psychiatrie biedt. Zevenbergen en Oosterhout hebben wij verschillende vacatures. Almelo) leveren hoog intensieve psychiatrische behandeling aan kinderen ,. Onze praktijk biedt een breed hulpaanbod voor kinderen , jongeren, hun ouders en scholen bij problemen in . Wij helpen samen met ouders de kinderen bij hun . Met een registratie als orthopedagoog generalist, kinder- en jeugdpsycholoog NIP of GZ psycholoog, kennis en . Rigtering, praktijk voor kinder- en jeugdpsychologie. Zit je niet lekker in je vel?


Misschien voel je jezelf onzeker, somber of gespannen. Of weet je niet precies . Wil jij werken binnen een dynamische en groeiende organisatie? Dan is Pro Juventus op zoek naar jou!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts