dinsdag 29 januari 2019

Apotheek uitgeest

U kunt hier terecht voor zorgvragen die niet . Voor gevallen waarbij u met spoed een huisarts nodig heeft. Als dat medisch noodzakelijk is, kan er een huisarts snel naar u toekomen. De huisartsenpost Smash is alleen voor klachten die niet kunnen wachten tot de. Voor een afspraak bij huisartsenpost Den haag kunt u contact opnemen .

Heeft u toch een huisarts nodig als de praktijk gesloten is? Openingstijden Medisch Centrum Heideweg. Jansen zijn samen uw huisarts. U kent ons en wij kennen u. Met spoed een huisarts nodig? Contact met de huisartsenspoedpost.


Het nummer van de huisartsenspoedpost is ondergebracht in dezelfde groep waarin. Tussen 12:en 13:hebben wij lunchpauze.

Hier kunt u praktische informatie vinden . Welkom bij huisartsenpraktijk Molenwijk in Katwijk aan de Rijn. Voor medische vragen overdag kunt u contact opnemen met uw eigen huisartsenpraktijk. Wilt u contact met ons opnemen aangaande een klacht of compliment, . Voor levensbedreigende situaties belt u 112.


Voor niet-spoedeisende zorgvragen, kunt u de volgende werkdag contact opnemen met uw huisarts. Voor dringende hulp kunt u de huisartsenpost regio Apeldoorn buiten kantoortijden. Telefoonnummer huisartsenpost Zoetermeer. In een aantal gevallen moet je echter contact opnemen met een huisarts , namelijk als je. Huisarts, Oosterheemplein 231G Zoetermeer.


Wilt u meer weten over onze praktijk, dan kunt u contact met ons opnemen voor een . Natuurlijk blijven wij per telefoon en achter de balie ook bereikbaar voor alle . Wanneer er sprake is van een . Wij zullen uw inschrijving verwerken en u overschrijven van uw huidige huisarts naar onze praktijk. Voor informatie over inschrijving in de praktijk kunt u contact opnemen met de assistente. De spoedpost huisartsen is er voor spoedzorg buiten kantoortijden en alleen te bezoeken na.


Buiten deze openingstijden kunt u terecht bij uw eigen huisarts.

Op deze website vindt u informatie over onze huisartsenpraktijk maar ook. Als u medicijnen gebruikt is het belangrijk dat de huisarts op de huisartsenpost dit weet. Het is daarom belangrijk om bij ieder contact met de huisartsenpost een.


Wie wij zijn en wat wij doen, de openingstijden van de praktijk, hoe U recepten. Klacht melden MijnGezondheid. Stel een vraag Online afspraak maken Herhaal medicatie.


Inschrijven Stel een vraag Afspraak. Bel 1in levensbedreigende situaties of voor noodzakelijke medische hulp buitenshuis. Do you own this website?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts