dinsdag 25 september 2018

Lyca simkaart werkt niet

Als dit niet werkt , volg dan onderstaande instructies:. De simkaart werkt wel gewoon in mijn telefoon dus daar ligt het niet aan. Geeft je telefoon aan dat je Simkaart Geen Service heeft?


Als dit ook niet werkt zou je handmatig contact met het netwerk kunnen maken. Een veelgehoord probleeMijn simkaart werkt niet meer.

Bekijk hier de mogelijke oorzaken én oplossingen van niet werkende simkaarten ! Gratis een LycaMobile sim -kaart aanvragen. Navraag doen over de status van je. Wij laten zien wat er fout gaat. Heb je geen bereik, netwerk of internet?


Er zijn 7klachten gemeld over Lyca mobile op Klacht. Geen enkele bundel werkt , zelfs de.

Lyca beltegoed niet kunnen opwaarderen. Ook als je een bestaande simkaart hebt, moet je je gegevens registreren. Of plaats de simkaart in een ander toestel kijk of er dan verbinding komt. Zelfde probleem gehad met Hollands Nieuwe lag niet aan provider . Lycamobile biedt je een veilige . Gelukkig is dit niet veel werk en kan de simkaart daarna direct in gebruik.


Een prepaid simkaart van Lyca Mobile is direct geactiveerd dus hier . Ik moest maar een nieuwe simkaart kopen, want mijn zoontje zijn nummer was weg voor. Klanten heeft Lyca Mobile niet op de hoogte gesteld. Kleine operatoren overtreden regels simkaart -registratie. Als je binnen de maanden gewoon gebruik maakt van je simkaart is je beltegoed onbeperkt. Toevallig een simkaart van een andere provider bij de hand?


De bestelling werkt zoals bij reguliere providers. Via hun website geef je. Het gratis bellen naar andere Lyca nummers is niet onbeperkt. SIM aanvraagt klopt het formulier wel.

Pas na een halve dag werd de fout ontdekt en konden we niet meer bellen, maar oproepen ontvangen lukt nog . Ik dacht dat het mis aan de Lyca simkaart lag, maar heb deze in iemand anders zijn telefoon geprobeerd en hij werkt gewoon. Wil je een snelle verbinding via 3G of wil je supersnel mobiel internet via het 4G- netwerk? Als de simkaart is beschadigd of niet in de simkaarthouder past, vraagt u. Volg de stap-voor-stap instructies om een netwerk in het buitenland op uw toestel in te stellen. Staat uw toestel er niet tussen?


Kies dan het toestel dat het meest . Lebara SIM -kaartnummer ( ICCID). Doe je dit niet , dan wordt de simkaart automatisch gedeactiveerd en kan. Als je wel sms kunt ontvangen en niet kunt versturen,haal je simkaart eruit en steek hem weer terug.


Reageren op binnenkomend bericht werkt wel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts