dinsdag 11 september 2018

Cursus goudsmid

De cursus Goudsmeden is een cursus waar op eigen niveau, als beginner, met enige of ruime ervaring, kan worden ingestapt. U leert onder leiding van . De basisopleiding edelsmeden noemen we ook de cursus edelsmeden en is vergelijkbaar met een cursus goudsmeden of zilversmeden. Kijk in de agenda om te zien wanneer de cursus of de workshop wordt.


Je ontdekt tijdens deze dag niet alleen de basistechnieken van het goudsmeden. Volg een cursus goudsmeden bij Atelier Bram van Huis.

Tijdens deze cursus leer je omgaan met gereedschappen als de wals, knipschaar, polijstmachine en . StudioPlien organiseerd in Heiloo, omgeving Alkmaar Limmen Castricum, een cursus edelsmeden, waarin het bewerken van zilver wordt aangeleerd. Welkom in de wondere wereld van het sieraden maken. Wil je graag de eeuwenoude ambacht van het goudsmeden ontdekken? Dan is deze cursus ideaal. De opleiding wordt gegeven door een gepassioneerd goudsmid , met veel liefde voor het vak, afgestudeerd in Schoonhoven.


De kwaliteit van deze opleiding. In dit filmpje zie je hoe een zilveren hanger gemaakt wordt. JEWELS DESIGN goudsmid Sittard.

Bekijk een korte impressie van onze opleiding tot goud- of zilversmid. Voor meer informatie raadpleeg. Het geeft hem veel voldoening om mensen zijn . Vera Roo goud- en zilversmid.


Vooral het ambachtelijke van het vak vind ik mooi: . Door mijn ervaring als zelfstandig goudsmid en docent goudsmeden aan de Vakschool in. Cursussen, workshops en opleiding edelsmeden door Greetje Sieders. Doordeweeks en in het weekend. U kunt bij Goudsmid van der Werf o. Edelsmeden, Trouwringen vervaardigen, of een uitgebreide cursus edelsmeden beginnende bij lessen.


Je kunt er goudsmid , zilversmid of edelsmid worden. Er zijn korte lessen van één dag, er is een workshop van vier dagen en een opleiding edelsmeden. In deze opleiding leer je door middel van intensieve praktijkoefeningen het beroep van juwelier - goudsmid aan.


Stap voor stap word je ingewijd in de . Enschede,edelsmeden in Enschede met goudsmid en docent beeldende vorming,werken met zilver,goud en restmaterialen. Goudsmederij Atelier Oranjestraat Best Ambachtelijk goudsmid. Persoonlijk maatwerk sieraden, vermaakwerk, reparaties, Trouwringen, herinnering, herdenking . Want wie weet wat het smeltpunt is . Bij Do Collection maak je zelf je eigen zilveren sieraad tijdens één van de workshops Edelsmeden.

Kies voor een zilveren ring, hanger, armband of een paar . Volg de cursus edelsmid voor een dag met Sjoerd Maret en vervaardig uw eigen massief zilveren sieraad in slechts een dag tijd. Met behulp van professioneel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts