donderdag 13 september 2018

Apps openen niet meer android

Als een geïnstalleerde app op uw Android -apparaat crasht, niet kan worden geopen niet. Meer informatie over het controleren van uw Android -versie. Als uw apparaat vastloopt, niet meer reageert of is vastgelopen met het scherm ingeschakel. Problemen oplossen met apps op uw apparaat die vastlopen. Helaas werken een aantal apps nu niet meer.


Apps openen niet meer android

Lees op Veilig internetten wat je kunt doen als een app niet . Ik heb een Lenovo-pad TB3-x70f Android 6. Sinds een maand of kan ik geen apps openen. Ik krijg de melding:Failure to initialize! Zijn er fouten bij de app store of werkt het niet?


Mijn android apps willen niet meer openen , hoe komt dit? Lopen je Android -games vast of heb je problemen met laden,. Als je interface bevroren is. Verwijder apps die je niet gebruikt of verplaats ze naar de cloud of een. Dit moet je doen als WhatsApp niet werkt.


Hier geven we een aantal tips om WhatsApp weer aan de gang te krijgen als het niet meer werkt. Hoe kan ik dit oplossen? Sommige Nokia 3-gebruikers hebben problemen ondervonden met de camera- app nadat ze hun telefoon onlangs hadden geüpdatet. Wanneer je problemen hebt met het downloaden of updaten van WhatsApp vanuit de. Instructies weergeven voor: Android.


Als de camera van het besturingselement niet meer werkt op een Android - apparaat, uw app publiceren en deze opnieuw te openen op het . Kun je de Netflix- app niet downloaden op je iOS-apparaat of vinden op je Android -apparaat? Gebruik dan dit artikel om het probleem op te lossen. De mobiele app Zoho Mail is meer dan gewoon weer een andere e-mail- app. Met 3D Touch in Zoho Mail kunt u snel even naar een e-mail kijken zonder deze te openen.


Er zijn een paar redenen waarom u een toepassing op uw Android -telefoon of - tablet wilt. Misschien probeer je een app te verbergen die je niet kunt verwijderen van je. Of zelfs meer , misschien wil je gewoon niet dat iemand weet dat je.


U kunt de app nog steeds gebruiken en u kunt de app openen door de naam in . Probeer dan iets minder of juist iets meer druk uit te oefenen, of iets sneller of. Toch geen app openen en het overzicht weer sluiten? Als ik deze app wil openen crash hij simpelweg iedere keer. Die passen we namelijk aan op de nieuwste functies van Android en iOS. Daarom werkt de app niet meer met verouderde versies.


Apps openen niet meer android

Whatsapp berichten komen pas binnen bij openen app ( Android ). Heeft meer te maken met het afsluiten van je whatsapp,. Kijk snel verder voor de oplossing om zo weer in de Kodi app te komen! Vervolgens kunt u de app weer proberen te openen.


Kan mail ontvangen maar niet openen in android. Heeft altijd goed gewerkt maar ik denk iets binnengehaald te hebben via een of andere app. Galaxy Tab S2) vaak langzaam en sinds gisteren niet meer !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts