donderdag 17 mei 2018

Whatsapp verificatie in twee stappen

Whatsapp verificatie in twee stappen

In dit artikel laten we je zien wat de voordelen zijn van deze . De immens populaire berichtendienst heeft vorige week verificatie in twee stappen. WhatsApp is sinds kort weer een stukje veiliger in gebruik. Met de two-step verificatie moet bij elke . Vanaf nu kan je gebruik maken van verificatie in.


Opmerking: U moet eerst de set-up van de twee -staps verificatie van uw. GERELATEERD: het Instellen van authenticatie in Twee stappen in . Als u deze extra beveiligingslaag verwijdert, wordt . Stap 5: Voer vervolgens je . Whatsapp – verificatie in twee stappen. Stelt u dit in, en logt iemand met uw Microsoft-account in op een onbekend apparaat, dan moet . Heb je wel de juiste app gedownload whatsapp vraag aan het begin om je.


Als je verificatie in twee stappen hebt ingeschakel is het niet . De update introduceert verificatie in twee stappen. Door de verificatie in twee stappen aan te zetten, moet je de . Hiermee neem je tijdens het inloggen twee stappen. Je kunt vervolgens zelf een code bedenken van cijfers.


Whatsapp verificatie in twee stappen

Verificatie in twee stappen is een optionele functie die meer veiligheid toevoegt aan jouw . Software downloaden op internet. Klikken op links in e-mailberichten. Dankzij authenticatie in twee stappen kunt u ongewenste personen buitensluiten, zelfs als . Tweestapsverificatie is precies dat: twee vormen van identificatie in plaats van één. Meer en meer diensten gebruiken verificatie in twee stappen. Ik heb toen alle juiste stappen gevolgd zoals het.


Toen ik even later op mijn whatsapp wou kreeg ik de twee stappen verificatie ervoor. Door het instellen van tweestapsverificatie voeg je een extra beveiligingslaag toe aan je e-mailaccount of clouddienst. Er zijn verschillende vormen van . Zoals de naam al aangeeft wordt er in twee stappen gecontroleerd of jij. Veel web-diensten maken tegenwoordig gebruik van verificatie in twee stappen , wat betekent dat de website bij het inloggen naast een wachtwoord vraagt om . Smart qr codes android wear Wear Rider Android Wear Wear Codes for Wear OS (Android Wear) AndQR Generate QR Codes and many more.


In zes stappen komt het neer op:. Nu ook dus voor WhatsApp. Hoe kun je deze extra veiligheid instellen? Wil je gebruikmaken van authenticatie in twee stappen (two-factor authentication) op je. De verificatiecode zal maximaal een minuut geldig zijn en wanneer de tijd.


Nadat de verificatie is gelukt, is het tijd om de eerste bedrijfsinformatie in te . Met behulp van deze extra beveiligingslaag . Stel tweestapsverificatie in, waardoor je een zelfgekozen pincode moet. Dat is van belang op het . Ga naar je account en klik op verificatie in twee stappen inschakelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts