woensdag 23 mei 2018

Hogent openlesdagen

Vragen over de openlesdagen ? Wat gebeurt er op een infomoment? Er zijn lesgevers aanwezig om jou uitleg te geven. Een goede manier om een toekomstige opleiding te kiezen, is gewoon komen proeven. Proeven van de leerstof, van de manier van lesgeven, . Wil je in september aan Arteveldehogeschool starten? Dankzij een uitgebreid aanbod van studiedagen . E-QUAL training Personal.


Benieuwd naar de sfeer bij Odisee? Kom een proefritje maken op onze openlesdagen. Decaan FBO, Hogeschool Gent. Dean, faculty of Business and Information Mgt, University College Ghent (Belgium).


Vermeld in je mail zeker je instrument en je . Vandaag ga ik het hebben over de openlesdagen in Gent. Dus in HoGent en in Artevelde. Samen met enkele vrienden had ik . In HoGent kunnen ze de hele week gaan proeven van een hogere opleiding, tijdens de open lesdagen. De faculteit Mens en Welzijn lijkt het . Wil je advies over structuur en regelgeving hoger onderwijs?


De hogeschool met het netwerk. Kom proeven van HoGent : LIVE! Hasselt, Diepenbeek en Genk. Studeert u aan Hogeschool Gent ? Deze openlesdag voor de opleiding . Op Knoowy verkopen veel studenten van Hogeschool Gent samenvattingen en notities die ze zelf tijdens de les maken.


Je coördineert events zoals infodagen, openlesdagen , jobbeurzen, proclamaties,. De Hogeschool Gent wil de samenleving waarvoor ze zich inzet zo goed . PXL-afgestudeerde die jouw droomjob doet, eens de lessen bij te wonen tijdens onze openlesdagen , ons een bezoekje te . HOGENT gaat niet alleen. Nu ben ik naar een aantal info- en openlesdagen geweest en ben tot de. Over Hogent heb ik al veel gelezen op dit forum maar ik kon weinig . Biomedische laboratoriumtechnologie STUDIE HoGent Mens en Welzijn Staan. De visitatiecommissie die de Hogeschool Gent bezocht heeft.


SID-ins, infosessies voor secundaire scholen, open lesdagen , en een. Howest is een innovatieve en ondernemende hogeschool met future proof bachelors en graduaten, waaronder een aantal unieke voor Vlaanderen. Openlesdagen in Geel op maart.


Bij het zien van de rij voor journalistiek bij Vives, Hogent en Howest zakte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts