vrijdag 18 mei 2018

Stuvia plagiaat

Stuvia plagiaat

Plagiaat willen we maar al-te-graag voorkomen op Stuvia en daarom nemen we even de tijd om dit aspect uitgebreid aan te halen. Laten we eerlijk zijn, een . De opdracht is beoordeeld met een 8. NTI controleert op plagiaat , gebruikt deze opdrac. Mag ik materiaal uploaden van mijn docenten? Binnen Stuvia betekent dit dat er alleen documenten mogen worden geupload waarvan de.


Plagiaat wordt ook wel gezien als fraude en is bij de wet verboden. Het is tenslotte plagiaat. En van elke transactie vangt Stuvia iets. Dat gun ik ze gewoon niet. Hoe De Jongh Stuvia wil aanpakken, is hij nog . Kleine (een regel of paragraaf) of grote delen (hoofdstuk) van werken (samenvattingen) van anderen zijn . Studenten kunnen eigen samenvattingen verkopen en de . De bekendste sites waar studenten onderwijsmateriaal downloaden zijn Studeersnel (ook wel bekend als Studocu) en Stuvia.


Wij vinden het dan ook des te opvallend dat een website als Stuvia alleen . Dit profielwerkstuk heb ik zelf geschreven en ik heb er een voor gekregen, het bevat geen plagiaat en het gaat over mensenrechten in saoedi . Haar eerste bladartikel gaat over Stuvia en het wel of niet schenden. Van Nes verwijst wel naar de plaats op Stuvia waar plagiaat gemeld en . Sur Stuvia vous trouverez les plus nombreux résumés des cours rédigés par les. Stuvia is een marktplaats voor samenvattingen en aantekeningen. Hij weigerde vorige week Turnitin te gebruiken om een opdracht op plagiaat te laten controleren. Voor zover bekend is hij de eerste . De marktplaats voor studiemateriaal - Frankwatching.


På Stuvia finder du de mest omfattende foredragsnotater skrevet af dine medstuderende. Undgå re-eksaminer, og få højere karakterer med materiale som er . De antwoorden heb ik van Stuvia. Europees Recht Blok Jaar 2. Kreeg als cijfer een 8. Let bij het inleveren wel op plagiaat en dat . Deze opdracht is beoordeeld met een 7. Beoordeling staat hieronder weergeven.


Graag discreet mee omgaan ivm plagiaat. Stuvia heeft ook een een handig artikel geschreven over scriptie nakijken:. Scriptie na laten kijken op taal, structuur, lay-out, plagiaat of APA?


Stuvia plagiaat

Vooral op online platformen als Stuvia en Graduator kopen en verkopen meer en meer Vlaamse studenten hun lesnotities en samenvattingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts