woensdag 18 april 2018

Strandpaviljoen te koop

Hotels en Bed and Breakfast logies te koop en te huur in België, vastgoed website voor hotel en BB accommodaties! Momenteel verhuurd aan een van de best groeiende horeca ketens van België welke. NOTA: DE KOPER IS VERPLICHT OM HET HUURCONTRACT TE. Te bepalen island princess cruise ship Verzending.


Deze uniek gelegen horecazaak.

De volledige bemeubeling, inrichting en keukeninrichting van de horeca is inbegrepen. Oost- Vlaanderen - Feestzaal met restaurant en privéwoonst te koop. Kopen en verkopen op 2dehands. Op zoek naar een horecazaak.


West - Vlaanderen -Kust. Alle info, werkaanbiedingen. Terrastafeltjes te koop 6St euro St. Zo vlug mogelijk af te halen, staat in de .

Prachtige en zeer goede hoekligging aan drukke Ringbaan te Gent – mooie en goede. Met onze unieke tool kun je gratis alle woningen met BB in Nederland met elkaar . Op deze site treft u honderden te koop aangeboden horecabedrijven aan. Ook over te nemen horeca.


Zoek je een horecapand? Heb je interesse om een horecazaak te starten? Ontdek hier het pand dat perfect aansluit bij wat je zoekt. Overzicht horeca te koop bij Bruggeman Bedrijfsmakelaardij.


Friegel is uw partner voor alle professionele non-food horecamateriaal. Zeeland - Zeeuws- Vlaanderen. Huis te koop zetten: met deze kosten moet je rekening houden - Zelf . Restaurant ter overname te koop Rotterdam horecamakelaar. Te koop cafetaria lunchroom Route Rhenoy.


Philip Calleeuw, ooit de horecabaron van Brugge, is ook in beroep bestraft. Hij raakt in Belgïe nergens nog aan werk. De luxevilla in Spanje staat nog te koop , de villa in Lichtervelde en alle horecazaken zijn inmiddels verkocht.

Mogelijkheid om recente kustvilla bij te kopen. Herenhuis te koop , momenteel met horeca uitbating. Dol op woningen die nog naar eigen smaak om te toveren zijn tot droomhuis? Cadzand of andere gedroomde vastgoed. Tonny Freriks Horeca -makelaars bemiddelt in de aan- en verkoop van horecabedrijven.


De brouwerij heeft een aantal prachtige panden te huur. Leuven: Horeca - materiaal te koop oa, Diamond frigotoog 3-deurs, Diamond . Interessant Horecapand met SUPER TERRAS aan het WATER, gastenkamers, gites, (met bouwvergunning) en met.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts