dinsdag 24 april 2018

Cursus mozaiek groningen

Ik maak mozaïeken, grote en kleinere werken met keramiek, glas en ook dimensionaal. Ook voor personen: familiefeest, personeelsuitje, vriendinnendag en vrijgezellenfeest en kinderfeestje! Geen interieuradvies door een stylist, maar zelf de stylist zijn van je eigen woonkamer? Dan is de twee daagse cursus Beleef je thuis” iets voor jou!


Cursus mozaiek groningen

Tijdens deze creatieve mozaïek workshop leer je stap-voor-stap hoe het mozaïeken werkt. De workshop gaat alleen. Onemotion presenteert de leukste mozaïek workshops door heel Nederland. Een huisnummer workshop mozaïek is voor buiten aan de muur.


Wij hebben een uitgebreid assortiment moderne kleurtinten . Op de bovenste verdieping van ons huis in Twello, creëer ik mijn eigen unieke mozaïekwereld. Met mozaïek maak je mooie dingen bij een van deze workshops. Tijdens een ontspannende en creatieve mozaïek workshop, werk je stukje bij beetje aan een. Het atelier van OTTERIE is in het mooie, centraal gelegen. Dan ben je op een workshop mozaïeken aan het juiste adres.


Het Dok biedt een zeer gevarieerd cursus - en activiteitenaanbod voor jong. Vele jaren geleden gaf ik cursus in het beschilderen van keramiek. Het is altijd mijn droom geweest om er weer iets mee te gaan doen. Toen ik zelf een kleine . Een mozaïek workshop van €3betaal je dus nu €euro. Liesbeth Sijtsma, Outdoor Mozaiek Gallery, Ferwert.


Ontwerp, productie en . Of welke materialen je nodig hebt? Bij LOVZ vind je hippe en trendy kaartjes die de basis zijn voor jouw eigen ontworpen kaartjes. Heb je zin in een leuke, gezellig avond?


Cursus mozaiek groningen

De kaartjes hebben elementen die je . Boek nu een leuke en rustgevende workshop zoals een mozaïek workshop. Mogelijk op meerdere locaties! Cursusplaatsen De cursussen worden in de.


Laminaatvloeren Voor 11. Bestel Vanavond Nog In Huis Voor 23. Groningen stellen zich via de cursus „Pech Onderweg enige . Mozaiek winkel met enorm scherpe prijzen en een zeer groot assortiment. Create New Customer Account.


KLM breidt haar Indiase netwerk uit met de opening van Bangalore. Mozaïek in Zuidlaren en de derde. Met de juiste kennis en passie klantgericht kunnen werken Met deze zesdaagse cursus vergroot je jouw productkennis en kun je deze kennis . Bekijk reizigersbeoordelingen. Welkom voor uw creatieve cursus mozaiek in Drenthe bij Duusk. Na afloop van de cursus gaat iedereen naar huis met unieke sieraden.


Inspirerende mozaïek workshops in Amsterdam. Dorpsvereniging Scharmer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts