dinsdag 6 maart 2018

Grote storing t mobile

Grote storing t mobile

Er is vanaf 17:een storing bij T-Mobile. Heb je er ook last van? Laat dan hieronder een reactie achter. Actuele storingen en status van T-Mobile. Hier lees je wat er fout gaat.


Ervaar je problemen met ons mobiele netwerk of met onze vaste diensten van T- Mobile Thuis? Misschien is er een storing of zijn er geplande . Met onze dekkingskaart zie je welke snelheden er buitenshuis haalbaar zijn. Oorzaak storing is breuk in kabel tussen Leeuwarden en Groningen. Enter Frans Bauer als vierde coach naast Marco Borsato, Ilse DeLange en Angela Groothuizen. T-Mobile storing tvtelevisieinternet T-Mobile ThuisKPN.


Ze krijgen de melding dat ze . Het lijkt te gaan om een grote storing , want website AlleStoringen . De reikwijdte van de storing is behoorlijk groot. Volgens een woordvoerder . Op donderdag was er een grote storing bij KPN NETWERK. TV levert aan andere providers, . Hierdoor waren WBA diensten, waarbij KPN o. Een DNS- storing van Ziggo, KPN, Fiber of T-mobile. Een internetstoring kan een grote impact hebben op je mogelijkheden om te werken, toegang tot informatie . De storing begon vrijdagmiddag en . Door een grote storing op het netwerk van KPN heeft een groot deel van XS4ALL zondagochtend platgelegen. Duizenden mensen zitten . Sinds donderdagavond laat . Ook noodnummer 1was in grote delen van het land niet.


Grote storing t mobile

Vooral uit het midden van het land . Momenteel kampt T-mobile met een grote storing. Wij zijn wel bereikbaar op ons hoofdnummer, maar kunnen niet naar buiten bellen. Er wordt gewerkt aan een.


De provider was in totaal uur down tijdens drie grote storingen. KPN en T- Mobile deden het beter en hadden met slechts één grote storing. Consumenten konden een groot deel van de dag niet bellen, gebeld . Indien je hier gebruik van maakt (ook als klant van Ben en Simpel) is de . Video: Grote brand in Susteren: rookwolken van ver te zien . Technici hebben ontdekt . Het probleem doet zich voor bij een grote groep klanten, maar op dit moment is het onbekend of het gaat om een landelijke storing.


Grote storing t mobile

Ik heb sinds mei interactieve tv internet en bellen van t-mobile. Nu heb ik steeds storing met mijn interactieve tv. KNIPPR om een grote doelgroep aan te spreken.


Grote telefoniestoring : ook 1niet bereikbaar. Door: Amber Kuijs maandag 24. Al snel volgden andere providers als Vodafone en T-Mobile. Vorige maand was er bij KPN een grote storing , waardoor KPN-klanten in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts